Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το “κύκνειο άσμα” του ΦΑΣ Νάουσα στη Γ Εθνική, παρέμεινε στην κατηγορία ο Αγροτικός Αστέρας! (vids)

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον ΦΑΣ Νάουσα, που έπειτα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, τερμάτισε στην 9η θέση και υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας.

Οι “κυανόλευκοι” αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος παρέμεινε στην κατηγορία και όπως μπορείτε να δείτε τόσο στη φωτό όσο και στο βίντεο παρακάτω, το χάρηκε με την ψυχή του.

Άλλωστε, για την ομάδα του Ευόσμου συνιστά έναν μικρό άθλο, καθώς μετά τον “βίαιο” υποβιβασμό από τη Football League, το ρόστερ άλλαξε στο 100% και συγκροτήθηκε με νεαρούς ως επί των πλείστον ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επιβραβεύονται σήμερα με την επιτυχία τους.

Από την άλλη πλευρά, κατήφεια και βουβαμάρα στο στρατόπεδο του ΦΑΣ Νάουσα, που επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια. Χαρές και λύπες εναλλάσσονταν συνεχώς τη φετινή σεζόν, με τελικό παρονομαστή τον υποβιβασμό, τα αίτια του οποίοι θα αναλυθούν τις επόμενες ημέρες…

Οι βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα του Αστέρα μπήκαν στο 8ο λεπτό, με σκόρερ τον Ιωαννίδη και παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε πολύ καθοριστικό σημείο (44′ με τον Τζημογιάννη), το πολυπόθητο “Χ” ήρθε για τους “πράσινους”, που από σήμερα ξεκουράζονται και μετρούν αντίστροφα για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Ζούρκος, Αργυρίου, Κυζιρίδης, Τούφας, Καψάλης, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (66′ Λαμπριανίδης)

Αγροτικός Αστέρας : Κάμπας, Ζώτος, Ζουλούμης (68′ Γεωργιάδης), Μήτογλου, Κεχαγιάς, Λάμπρου, Ιωαννίδης (74′ Αθανασιάδης), Χρήστου, Μαντζίρης, Καπρέτσος (77′ Χατζόγλου), Κουτούσης (84′ Αποστολίδης)

οι πανηγυρισμοί των παικτών του Αστέρα :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected