Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για την άνοδο!

Μετά από τρία χρόνια, ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας θα αγωνιστεί και πάλι στα “μεγάλα σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας!

Η νίκη κόντρα στον ΑΣ Πατρίδας, την τελευταία αγωνιστική της σεζόν, σφράγισε την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική, με τους “πράσινους” να υπερτερούν του Αριστοτέλη Νάουσας λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Δεν έχουμε παρά να απονείμουμε τα εύσημα στη διοικητική ηγεσία αλλά και στην τεχνική καθοδήγηση του Κώστα Μουρτζίλα, που συνέβαλαν τα μέγιστα για να έρθει η μεγάλη επιτυχία. Παρά την οικονομική στενότητα αλλά και τις αντικειμενικές δυσκολίες ενός ερασιτεχνικού συλλόγου, όλοι στην ομάδα έδωσαν τη ψυχή τους για να επανέλθει ο Αγροτικός Αστέρας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Το μεγαλύτερο όμως μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως στους ποδοσφαιριστές, που παρά τις σημαντικές εξωαγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έδωσαν επίσης το 100% των δυνατοτήτων τους και βοήθησαν τα μέγιστα στη φετινή διάκριση.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους κατέθεσαν ψυχή και σώμα στη μεγάλη προσπάθεια της φετινής χρονιάς και τους εύχονται πάντα επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected