Κατηγορίες
Super League 1

Άρχισε η “εκκαθάριση” στον Ολυμπιακό, οι δύο πρώτοι που μπαίνουν στο περιθώριο!

Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό ενόψει καλοκαιριού. Σεμπά και Οτζίτζα τέθηκαν εκτός ομάδας, ακολουθούν κι άλλοι!

Δεν ήταν λόγια του αέρα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού την Δευτέρα (2/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Εξάλλου ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών το έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Τι ακριβώς; Να “καθαρίσει” το ρόστερ με συνοπτικές διαδικασίες. Έτσι λοιπόν λίγες ώρες μετά τα όσα εξήγγειλε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, ήρθε η πρώτη δυάδα που… ξηλώθηκε.

Όπως αναφέρει το Sport24, το βράδυ της Δευτέρας οι “ερυθρόλευκοι” ενημέρωσαν επίσημα ότι Σεμπά και Οτζίτζα τέθηκαν εκτός ομάδας. Δεν θα ξαναφορέσουν τα ερυθρόλευκα ως το τέλος της σεζόν, όταν και θα αναζητήσουν -θέλοντας και μη- την επόμενη επαγγελματική τους στέγη.

Φυσικά δεν θα είναι οι μόνοι που θα ακολουθήσουν τον δρόμο της εξόδου, έπεται και συνέχεια. Και αυτή είναι μια εξέλιξη που δεν έκρυβαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Απεναντίας το τόνιζαν για να γίνει ξεκάθαρο. Απλά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με τον Βέλγο μέσο ήταν πρώτοι στη… γραμμή εκκίνησης.

Πλήρωσαν την ραθυμία τους, την κάκιστη αγωνιστική τους εικόνα μα κυρίως τη νοοτροπία τους. Όχι μόνο για να πάρουν το μήνυμα οι υπόλοιποι, αλλά ως χειροπιαστό παράδειγμα ότι η… πλάκα τελείωσε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Έως το τέλος της σεζόν και μετά το πέρας αυτής, είναι σίγουρο πως είναι πολλοί που θα πάρουν σειρά. Οι αποφάσεις για την ριζική αλλαγή στο ρόστερ αλλά και την φιλοσοφία στελέχωσης του επόμενου είναι ειλημμένες. Έχει ενδιαφέρον να δούμε μέχρι που θα φτάσει το “μαχαίρι”, ωστόσο αν κρίνουμε από την αρχική… τομή, μάλλον θα μπει βαθιά. Μέχρι να καθαρίσει το “απόστημα” και η ομάδα να ξαναβρεί ηρεμία. Πρώτα στα αποδυτήρια της και μετά στον αγωνιστικό χώρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected