Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ποιοι από την Ημαθία θα είναι παρόντες στην 7η Περιφερειακή συνάντηση για τον σχεδιασμό ανάπτυξης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου

Πλησιάζει η ώρα για την 7η κατά σειρά Περιφερειακή συνάντηση, για τον σχεδιασμό ανάπτυξης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Η συνάντηση έχει οριστεί για την Τετάρτη 11/4 και ώρα 15.30 σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και η ΕΠΣ Ημαθίας ανακοίνωσε σήμερα ποιοι πρέπει να δώσουν το παρών.

Αναλυτικά :

“Από την Τεχνική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 και ώρα από 15.30 έως 17.30 στο Ξενοδοχείο “PORTO PALACE” της Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί η 7η Περιφερειακή συνάντηση, για τον σχεδιασμό ανάπτυξης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, στην οποία πρέπει να παρευρεθούν οι Ενωσιακοί Προπονητές, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ημαθίας, οι υπεύθυνοι των Γυναικείων Σωματείων και οι προπονητές των τμημάτων υποδομών των σωματείων της Ένωσης μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν από στελέχη της Ομοσπονδίας οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το στρατηγικό πλάνο, ενώ θα δοθεί δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο αντικείμενο της συνάντησης.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected