Κατηγορίες
Football League

Βαθμολογική ανάσα για τον Πανσερραϊκό

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» για τον Πανσερραϊκό που επικράτησε 3-1 της Σπάρτης.

Τα λιοντάρια» εκμεταλλεύτηκαν το εξαιρετικό τους ξεκίνημα στην αναμέτρηση με τα γρήγορα γκολ των Πόζογλου (5’), Ενομό (7’) και έφτασαν στους τρεις πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι μετά από πολύ καιρό τους… βγάζουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Για την ομάδα της Λακωνίας, τα εξωαγωνιστικά προβλήματα έχουν αντίκτυπο και στην παρουσία τους στο γήπεδο μιας και στο μεγαλύτερο διάστημα του ενενηντάλεπτου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες, κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών αν δεν δικαιωθούν στις Εφέσεις για τη διαδικασία επιτήρησης (αμφότερες «κόπηκαν» στην πρώτη φάση).

το φιλμ του αγώνα στο FL News

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης, Ρούσσος, Ορφανίδης, Σιάκκας, Κρητικός (77’ Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου (86’ Τσαμούρης), Ενομό (67’ Δούμτσιος).

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Κολτσίδας, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τσιμότζι, Μπουζούκης (64’ Δεινόπαπας), Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου (41’ Γουόρντεν), Ράντι, Ράνος (77’ Φουρτάδο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected