Κατηγορίες
Super League 1

ΑΥΤΟ είναι το πρόσωπο της χρονιάς, η όαση στη “μαυρίλα” του ελληνικού ποδοσφαίρου! (vid)

Το Elite Neon Cup φιλοξενείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Μιας διοργάνωσης που χαίρεσαι να παρακολουθείς, με από ομάδες με παιδάκια ηλικιών 11 μέχρι 15 ετών.

Ελληνόπουλα, Αλβανάκια, Τουρκάκια, παιδάκια από τη Δανία, την Αγγλία, τη Ρουμανία και από άλλες χώρες βρίσκονται εκεί μόνο για ένα σκοπό. Να απολαύσουν και να χαρούν το ποδόσφαιρο. Με τα χαμόγελα και την παιδική τους αθωότητα να είναι οι συνοδοί τους.

Στον ημιτελικό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό της κατηγορίας Κ-13 οι δημοσιογράφοι της NOVA έγιναν μάρτυρες ενός σπάνιου στιγμιότυπου ή για την ακρίβεια μιας σπάνιας και μοναδικής δήλωσης από ένα παιδάκι 13 ετών.

Το όνομα του : Νέιθαν (Ναθαναήλ) Κατωπόδης. Η… ατραξιόν της Παιανίας όλο αυτό το διάστημα, καθώς πρόκειται για ένα χαμογελαστό παιδάκι που προσπαθεί να γίνει φίλος με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να τους γνωρίσει, να τους πειράξει, να παίξει μαζί τους.

Έχοντας σκοράρει, αλλά με την πρόκριση να έχει τελικά “ερυθρόλευκο” χρώμα ήρθε για τις δηλώσεις με στεναχωρημένη και δακρυσμένη φατσούλα. Η συμπεριφορά του όμως, εντυπωσιάζει! Σκόραρε και έψαξε να βρει τον αδερφό του, που είναι Ολυμπιακός για να του δείξει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Το ίδιο έκανε προς την κάμερα.

Η σκέψη των ρεπόρτερ ήταν πως πρόκειται για ένα παιδάκι που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό και χάρηκε που σκόραρε εναντίον του Ολυμπιακού. Έπεσαν έξω. Ο Νέιθαν με απίστευτη ωριμότητα για την ηλικία του δεν δίστασε να παραδεχθεί στην κάμερα πως πήγε στον αδερφό του για να του πει πως στο γήπεδο όταν παίζει κάνει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και όταν ρωτήθηκε αν αυτός υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, έκανε τη δήλωση της χρονιάς.

Με όλη την αθωότητα και ειλικρίνεια που τον διακατείχε είπε αυτό που απλά ένιωθε, αδιαφορώντας για το τι θα ακολουθήσει. Ένα παιδάκι που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Είτε φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, είτε του Ολυμπιακού. Μικρή σημασία έχει γι’ αυτόν, αλλά και για όλα τα παιδάκια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected