Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
MiniFootball

Break για Πάσχα!

Το Gillette Unileague κατέβασε ρολά για τις γιορτές!

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών είναι έτοιμες να στρογγυλοκαθίσουν στο πασχαλινό τραπέζι και να πάρουν έτσι μια ανάσα ενόψει της επιστροφής τους για την τελική πορεία του θεσμού, η οποία θα ολοκληρωθεί με την Πανελλήνια τελική φάση στο Βόλο!

Δώδεκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, θα ανακοινωθούν και τα πρώτα camps προεπιλογής για τους παίκτες που είναι υποψήφιοι για το ρόστερ της Ελληνικής Ομάδας Minifootball. Το πλάνο επισκέψεων του τεχνικού Αντρέα Ντρένοβα και του α’ βοηθού του, Γιώργου Μπαστάκη. περιλαμβάνει, πέραν από την Αθήνα, τη νότια, την κεντρική και την βόρεια Ελλάδα.

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected