Κατηγορίες

Έρχεται το 1ο Τουρνουά «K4K» στα γήπεδα της Ραχιάς!

Για πρώτη φορά και μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς, διοργανώνεται στην Ημαθία το 1ο ανοιξιάτικο τουρνουά Κ4Κ “Kicks For Kids”!

Από τις 13 έως 15 Απριλίου 2018 στη Ραχιά Βέροιας, θα λάβει χώρα μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή για τα παιδιά, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που όχι μόνο θα παίξουν, θα χαρούν, θα κάνουν νέους φίλους αλλά θα αποκτήσουν και νέες πολύτιμες εμπειρίες.

Το Τουρνουά αφορά τις κατηγορίες Προπαιδικό, Junior, ProJunior και Bambini, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Ραχιάς (δύο γήπεδα φυσικού χόρτου, 6 αποδυτηριακούς χώρους, γυμναστήριο, κυλικείο), ενώ θα υπάρξει και η δυνατότητα διαμονής στο “Αιγές Μέλαθρον” (με δωρεάν μάλιστα εκδρομή και ξενάγηση στο μουσείο της Βεργίνας) για όσους μεταβούν από περιοχές εκτός Ημαθίας.

Οι νικητές θα λάβουν τα καθιερωμένα έπαθλα, ενώ θα μοιραστούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης, η παρουσία σκάουτερ οι οποίοι θα έχουν τα μάτια τους στα ανερχόμενα ταλέντα, οι ατομικές προπονήσεις τερματοφυλάκων με αξιολόγηση, παρουσία γιατρού από τον Ερυθρό Σταυρό, η διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων υπό το φως των προβολέων αλλά και διαγωνισμοί για τα παιδιά με πλούσια δώρα!

δείτε περισσότερα στην προκήρυξη του Τουρνουά Κ4Κ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected