Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Σοκάρει η αυτοβιογραφία του Ζεράρ Ντεπαρτιέ!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες από το παρελθόν του αποκαλύπτει ο ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Έτσι απλά συνέβη».

Ο 66χρονος ηθοποιός ήταν ήδη γνωστός σαν το «κακό παιδί» του γαλλικού (και όχι μόνο) κινηματογράφου, ωστόσο οι περιγραφές του προκάλεσαν την έκπληξη του κοινού.

Όπως αναφέρει η mixanitouxronou, πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς η οικογένειά του ήταν φτωχή και ο πατέρας του, εθισμένος στο αλκοόλ. Το όνομά του ήταν Ντεντε (ντε προφέρεται το γράμμα “d” στα γαλλικά), καθώς αυτό ήταν το μοναδικό γράμμα που ήξερε να γράφει.

Λόγω των έντονων οικογενειακών προβλημάτων, πιστεύει πως η μητέρα του όταν ήταν έγκυος στον ίδιο, προσπάθησε να τερματίσει βίαια την εγκυμοσύνη της, τραυματίζοντας την κοιλιά της με βελόνες πλεξίματος.

Όταν ήταν 7 ετών, ξεγέννησε αυτός μαζί με μια μαία την αδελφή του Κατερίνα. Ο Ζεράρ θυμάται πως έβραζε νερό και πως βοήθησε τη μαία να τραβήξει το μωρό έξω την κοιλιά της μητέρας του.

Στα 10 του χρόνια συνειδητοποίησε πως ήταν ελκυστικός σε άντρες μεγάλης ηλικίας.

Σε αυτό βοηθούσε και η εμφάνισή του μιας και έδειχνε αρκετά μεγαλύτερος από ότι ήταν.

Στο βιβλίο του δεν παραλείπει να αναφερθεί στη φιλία του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον οποίο έχουν πολλά κοινά, λέγοντας «θα μπορούσαμε και οι δύο να έχουμε γίνει κακοποιοί. Όπως και για εμένα, έτσι και για εκείνον, κανένας δε θα στοιχημάτιζε ούτε μια δεκάρα όταν ήμασταν 15».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected