Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η καλύτερη 11άδα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατά την Εφημερίδα “ΠΡΩΪΝΗ” και ο κορυφαίος προπονητής

Το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς στον 1ο όμιλο με τη συμμετοχή 12 ομάδων.

Η “ΠΡΩΪΝΗ”, κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, ξεχωρίζει τους παίκτες που έκαναν μια αξιόλογη χρονιά και τους εντάσσει στην καλύτερη ενδεκάδα.

Αναλυτικά :

Τερματοφύλακας: Γουναρίδης (Απόλλων Παραλιμνίου)

Πλάγιοι αμυντικοί: Γεωργιάδης (Ελπίδα Σκουτάρεως), Κάπατζης (Αετός Ορφανού)

Στόπερ: Κασμερίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως), Μερεσιώτης (Απόλλων Παραλιμνίου)

Αμυντικοί μέσοι: Ψάλτης (Καβάλα), Ναλμπάντης (Απόλλων Παραλιμνίου)

Επιθετικός μέσος: Κεχαγιάς (Ελπίδα Σκουτάρεως)

Πλάγιοι επιθετικοί: Δουμάνης (Αετός Ορφανού), Μουτεσίδης (Απόλλων Παραλιμνίου)

Επιθετικό δίδυμο: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου) ή Βαλαβανόπουλος (Καβάλα)

Στην αναπληρωματική ενδεκάδα και στη θέση του τερματοφύλακα τον Ταταρίδη της Ελπίδας Σκουτάρεως αλλά και τον Αθανασίου του Νέστου.

Στην άμυνα τον Χούσινετς του Νέστου και τον Κωνσταντινίδη του Αετού Ορφανού η ο Κουτσούμπας του Αβάτου και ο Παπαστεριανός του ΑΟΚ. Πλάγιοι στην άμυνα ο Λιάρας του Παραλιμνίου και ο Σαϊναντούδης της Ελπίδας Σκουτάρεως. Ακόμη ο Μπαντάνης του Νέστου και ο Κατρανίτσας του Ορφέα Ξάνθης.

Στη μεσαία γραμμή Λαδάκη του Νέστου και Γ. Παπαδόπουλο της Καβάλας. Ακόμη ο Εμρέ του Διδυμοτείχου και ο Δαγκούλης της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Στους πλάγιους μεσοεπιθετικούς τον Σαρηγιαννίδη του Αρη Αβάτου και τον Παπαβασιλείου της Ελπίδας Σκουτάρεως η ο Χαριτίδης του Αρη Αβάτου. Ακόμη και ο Τάντιτς του Παραλιμνίου αλλά και ο Κουμπρόγλου του Μ. Α Ξηροποτάμου.

Στην επίθεση τον Χίντ Ιμέρ του Ορφέα Ξάνθης αλλά και τον Ζυγκερίδη της Ελπίδας Σκουτάρεως η τον Βάσκο της Δόξας Προσκυνητών.

Στους πρωτοεμφανιζόμενους υπάρχουν αρκετοί που ξεχώρισαν. Ο Δήμιζας και ο Λυμπεράκης του ΑΟΚ, ο Κοτόπουλος του Αρη Αβάτου, ο Μπερούκας του Μ. Α Ξηροποτάμου, ο Βραζιλιάνος Φεράρι του Νέστου , ο Ελέζι του Αετού Ορφανού, ο Ψεμματάς του Αρη Αβάτου και ο Γιαλαμούδης του ΑΟΚ με την ατυχία του τραυματισμού του, ο Σιχλιμοίρης της Δόξας Προσκυνητών.

Ο κορυφαίος προπονητής

Ο Δημήτρης Σίτσας (φωτ) δικαιούται κατά την proininews, τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της περιόδου.

Αυτό γιατί οδήγησε τον νεοφώτιστο Αετό Ορφανού στην κατάκτηση της 2ης θέσης του πρωταθλήματος, έχοντας διαδεχθεί στον πάγκο τον Παντελή Στυλιανού όταν μάλιστα η ομάδα του Οφρυνίου ήταν προτελευταία!

Κατάφερε στη συνέχεια να πάρει σπουδαία αποτελέσματα. Πραγματοποίησε δυο νίκες με την Καβάλα, κέρδισε μέσα στη Χρυσούπολη και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο Παραλίμνιο.

Γενικά παρουσίασε ένα σύνολο το οποίο έχανε πάρα πολύ δύσκολα και βρήκε την κατάλληλη χημεία με ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.

Εξαιρετικός και ο Παύλος Δημητρίου αφού η ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Απόστολος Στύλος για το ωραίο ποδόσφαιρο που παρουσίασε με την Ελπίδα Σκουτάρεως αλλά και ο Κώστας Ανυφαντάκης για το νεανικό με πολύ μέλλον ΑΟΚ που παρουσίασε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected