Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [1ος όμιλος] Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου  5-1

Τη νίκη πρόκριση πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο του Παραλιμνίου ο γηπεδούχος Απόλλων με το επιβλητικό 5-1 κόντρα στον Άρη Αβάτου, με σόουμαν τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή που πέτυχε 4 γκολ, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή εκτελεστική κατάσταση ενόψει και των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Football League, όποτε κι αν αρχίσουν.

Ένα παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, με τον Απόλλωνα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 25 Απριλίου, στις 16:30 και πάλι στο Παραλίμνιο την Καβάλα που απέκλεισε τη Δόξα Φερών με 2-0.

Πληροφοριακά ότι και στο επόμενο παιχνίδι αν η Σερραϊκή ομάδα πάρει την πρόκριση θα το παίξει στο Παραλίμνιο.

το φιλμ του αγώνα στο serresgoal.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ : Σαββίδης, Λιάρας, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Μερεσιώτης, Μεταλλίδης (76’ Μασούρας), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (60’ Ρούμπος), Τάντιτς (80’ Τσομαχασβίλι), Μουτεσίδης (71’ Πολυζωίδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ : Αμουτζάκης, Καλλαϊτζίδης, Ψεματάς (69’ Κελεσιάδης) Μελισσόπουλος Μ., Βαφειάδης Δόμτσος, Γκέκας (46’ Λαζαρίδης), Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος (76’ Βασιλειάδης), Μελισόπουλος Ν. (82’ Μπαργκάν), Σαρηγιαννίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected