Κατηγορίες
Football League

Στέλιος Μαραγκός : “Είμαστε όλοι μία γροθιά!”

Ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής του Άρη, Στέλιος Μαραγκός, μίλησε στη Media Day για την φετινή πορεία της ομάδας, τον στόχο που παραμένει η πρώτη θέση, τα λεπτά συμμετοχής που έχει πάρει φέτος, αλλά και τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά :

Αρχικά είπε: «Είμαστε όλοι μία γροθιά. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε και διαφορετικά άλλωστε. Έχουμε κάνει μόλις μία ήττα, κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε. Δυστυχώς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεχθήκαμε ένα τέρμα στο τέλος του ημιχρόνου και στις αρχές του δευτέρου, σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Η ομάδα ήταν καλύτερη όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα στο θέμα της πρωτιάς. Ο κύριος μας στόχος είναι αυτός και μέχρι το τέλος θα ανταποκριθούμε όπως έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο και στους ίδιους τους εαυτούς μας».

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος: «Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν η πρωτιά. Αυτό θα κυνηγήσουμε και αυτό θα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει κάποια δεύτερη σκέψη. Το ότι η ομάδα θα κερδίσει ως πρώτη την άνοδο είναι αυτοσκοπός. Καλύτερα όμως να περάσουμε στην πράξη και να μην μείνουμε στα λόγια».

Για την επόμενη μέρα στον Άρη και την νέα σεζόν: «Είναι λογικό ο κάθε ποδοσφαιριστής να θέλει να σκεφτεί το μέλλον του και σίγουρα σε μια ομάδα όπως είναι ο Άρης η μεταγραφολογία είναι δεδομένη, προτείνονται παίκτες από όλη την Ευρώπη. Αν ο κάθε παίκτης κάνει στο γήπεδο αυτό που πρέπει θα δικαιωθεί και θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν. Αν όχι στην ομάδα αυτή σίγουρα σε κάποια άλλη. Μακάρι όλοι οι παίκτες που είμαστε τώρα στην ομάδα να καταφέρουμε να δικαιωθούμε αγωνιστικά και να είμαστε και την νέα χρονιά, τώρα το θέμα της επιλογής είναι θέμα της διοίκησης και του προπονητή βέβαια. Δεν είναι δικό μας θέμα».

Για τα λεπτά συμμετοχής του φέτος: «Εγώ δεν έχω να αποδείξω κάτι. Η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια δείχνει τι παίκτης είμαι. Σίγουρα θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είναι επιλογή του προπονητή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να περιμένουμε και να αποδείξουμε την αξία μας».

Για τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα: «Μακάρι το γήπεδο μας να έχει συνέχεια κόσμο, να πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο και να μείνει μία τελευταία μαγική εικόνα για την συνέχεια»

απόδοση : SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected