Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική αναμέτρηση του Αιγινιακού με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, άτυχος ο Θωμάς Παπαδόπουλος!

Ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου στη φιλική νίκη με 2-1 επί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων ήταν η άσχημη είδηση της ημέρας για τον Αιγινιακό.

Όπως αναφέρει το katerinisport, ο ποδοσφαιριστής των Αιγινιωτών αποχώρησε στο 13′ της αναμέτρησης με τους Ημαθιώτες αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στον αστράγαλο, το μέγεθος του οποίου θα διαπιστωθεί μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Παπαδόπουλος δε θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, εντός έδρας, με τη Σπάρτη κι έτσι η απουσία του θα προστεθεί σε αυτή του Πολύζου που προέρχεται από αρθροσκόπηση αλλά και του Αντωνιάδη που έχει τεθεί νοκ άουτ για τη συνέχεια της σεζόν.

Όσον αφορά στο φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων, ο Αιγινιακός ήταν απόλυτος κυρίαρχος, σε ένα καλό και γρήγορο παιχνίδι ενώ και οι Ημαθιώτες στάθηκαν καλά, αναλογικά με τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ ο Ζούρκος με κοντινό πλασέ έπειτα από ωραία μπαλιά του Πετρούση στον Τοπαλίδη και παράλληλη σέντρα του τελευταίου, αφού προηγουμένως απέφυγε τον Τσιότρα.

Ο Κούστα στο 42′ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Πέτριτς κι αυτός από κοντά έκανε το 2-0.

Ο Μέγας Αλέξανδρος μείωσε στο 60′ με δυνατό συρτό σουτ του Γιώργου Κίτσα μέσα από την περιοχή.

Συνθέσεις

Αιγινιακός: Τόλιος (46′ Γαβριηλίδης), Γιαζιτζόγλου (55′ Χότζιτς), Λιόλιος (55′ Κρίπας), Βλάχος, Προσκυνητόπουλος, Τοπαλίδης (75′ Σεραφειμίδης), Γκατσολάρι (52′ Φουρτζίου), Πετρούσης (58′ Στόικος), Ζούρκος (70′ Σοφιάνης), Παπαδόπουλος (14′ λ.τ. Πέριτς), Κούστα (50′ Μπιλάλι).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας (75′ Κιρκιλιανίδης), Συμπεθέρης, Τσιότρας, Βλάχος, Καπετάνος, Σωτηράκης (58′ Ράμμος), Φετεινίδης (46′ Αδανόλου), Τσουλχάι, Κίτσας, Ζαχαριουδάκης.

Το φιλικό έγινε για να διατηρηθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα η ομάδα της Βόρειας Πιερίας που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική παίρνει νίκη χωρίς αγώνα αφού βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε τη Βέροια, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα δεν αποκλείεται να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Στο επόμενο παιχνίδι με τη Σπάρτη εντός έδρας, εκτός από τους προαναφερθέντες τραυματίες, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Νικολαΐδη, καθώς Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος και Σοφιάνης εξέτισαν τις ποινές τους στη νίκη “στα χαρτιά” ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Ανδρικόπουλο και Πετρούση στην προηγούμενη νίκη “στα χαρτιά” με τον Αχαρναϊκό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected