Κατηγορίες
Football League

Μοιρασιά στην Πάτρα, μειώθηκε η διαφορά από την 4η θέση

Ακόμα μία βαθμολογική απώλεια για την Παναχαϊκή, που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στην έδρα της μετά το τελευταίο τρίποντο στις 4/3 κόντρα στην Καλλιθέα (1-0).

Όπως αναφέρει το sportfmpatras, οι “κοκκινόμαυροι” κόλλησαν στο μηδέν απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και σε συνδυασμό με το “διπλό” του ΑΟΧ/Κισσαμικού στις Σέρρες, η 3η θέση παραμένει ανοικτή.

Η Παναχαϊκή των πολλών απουσιών, δεν κατάφερε να βγάλει στο γήπεδο όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί και την κάνουν επικίνδυνη και το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο. Ο Απόλλων Πόντου από την πλευρά του, πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της 3ης ομάδας του βαθμολογικού πίνακα.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολυχρόνης, Πολίμος (55′ Αποστολόπουλος), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (60′ Φωτάκης), Πλέγας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (71′ Βασιλείου), Μωραϊτης, Φουρλάνος

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (90+ Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Ηλιάδης (75′ Κυβελίδης), Λιόνης, Καλογέρης (86′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected