Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άνοδος στη Γ Εθνική με τον Κρόνο Αργυράδων για τον Γιώργο Παπαστεργίου!

Την Ιθάκη του… στην Κέρκυρα φαίνεται πως έχει βρει ο Γιώργος Παπαστεργίου, καθώς στη δεύτερη χρονιά του στους Αργυράδες, πανηγυρίζει πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ΄ Εθνική με τον τοπικό Κρόνο.

Ο Ημαθιώτης επιθετικός, που έχει στο…DNA του τις ανόδους και τον πρωταθλητισμό ήταν από τους στυλοβάτες της φετινής προσπάθειες και με τη σημερινή νίκη κόντρα στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων, οι πρωτοπόροι ξέφυγαν με 10 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Στο ματς-φιέστα του νότου, ο Παπαστεργίου ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στον Κρόνο, στο 4′, ο Τζιάλλας στο 48′ υπέγραψε το 2-0, ενώ, ο big captain των Αργυραδιτών, ο Πετρόγιαννης έβαλε τη δική του μεγάλη πινελιά στο 50′ για το 3-0. Όσο για το τελικό σκορ, αυτό ήρθε από τον Κατσαρό, δέκα λεπτά πριν το φινάλε του ματς.

Όπως αναφέρει το corfusports, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το πάρτι στο γήπεδο ξεκίνησε, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μάλιστα, να σηκώνουν στα χέρια, τον Πρόεδρο του Συλλόγου, το Γιάννη Καραϊσαρλή, που υπό τη δική του προεδρία, ο Κρόνος επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected