Football League

Football League, “χτύπημα” Νο 126 : “Δεν έχουμε ούτε σπίτι, ούτε φαγητό”

Ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης, Δημήτρης Ζουλιώτης τόνισε ότι πολλοί παίκτες δεν ξέρουν αν θα έχουν σπίτι να μείνουν ή φαγητό να φάνε και χαρακτήρισε όσους πολεμούν την ομάδα «κριτές του facebook».

Ακόμη, τόνισε ότι υπάρχει παιχνίδι εκτός έδρας, για το οποίο δεν γνωρίζουν αν θα υπάρχουν τα χρήματα για να μεταβεί η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ζουλιώτης μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Δεν ξέρει κανείς τι περνάμε. Η παράσταση για εμάς τελείωσε. Γυρνάμε στην καθημερινότητα. Η καθημερινότητα είναι να ξέρετε ότι πολλά παιδιά δεν ξέρουμε αν θα έχουν σπίτια. Αν θα τους βάλουν οι νοικοκύρηδες στα σπίτια.Η άλλη πλευρά είναι ότι δεν ξέρουν αν θα φάνε σήμερα».

«Σήμερα ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς για πολλούς λόγους. Ο ένας ήταν βαθμολογικός, γιατί η Αναγέννηση Καρδίτσας  ήταν μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Χρειάζεται καρδιά, ψυχή και αποφασιστικότητα για να κερδίσεις. Εμείς τα είχαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά.

Δεν ξέρει κανείς τι περνάμε. Η παράσταση για εμάς τελείωσε. Γυρνάμε στην καθημερινότητα. Η καθημερινότητα είναι να ξέρετε ότι πολλά παιδιά δεν ξέρουμε αν θα έχουν σπίτια. Αν θα τους βάλουν οι νοικοκύρηδες στα σπίτια.

αναλυτικά οι δηλώσεις του στο FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected