Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [7ος όμιλος] Αργοναύτης Νέας Κίου – Δάφνη Δαφνώνα 4-0 (photos+vid)

Στην επόμενη φάση του Κυπελλου Ερασιτεχνών Ελλάδος προκρίθηκε ο Αργοναύτης Ν.Κίου, μετά την νίκη του με 3-0 επί της κυπελλούχου ΕΠΣ Χίου Δάφνης Δαφνούσας.

Το επόμενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας με την Θύελλα Ραφήνας (25/4)

Έγινε ένα καλό τακτικά παιγνίδι από την ομάδα της Κίου, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο απελευθερώθηκε περισσότερο. Το σκορ άνοιξε στο 30’ με απευθείας φάουλ του Νέτζα, κι αφού η μπάλα έσκασε στο έδαφος.

Το 2-0 πέτυχε ο Χαϊμάνης στο 56’, ο οποίος μόλις είχε μπει στο παιγνίδι και πήρε το ριμπάουντ από προσπάθεια του Δριμούρα. Το 3-0’ πέτυχε ο Κουριώτης στο 67’ με πλασέ από πλάγια, μετά από μπαλιά του Δριμούρα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αργοναύτης είχε ακόμη μια φάση με τον Δριμούρα και οι φιλοξενούμενοι στο 0-0 μια κεφαλιά του Χάνι που απέκρουσε ο Μπραϊμλάρι.

Άλλη μια καλή ευκαιρία είχε προς το τέλος ο Δριμούρας, που βγήκε τετ-α-τέτ, αλλά πλάσαρε άουτ.

Συνθέσεις

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Μπραϊμλάρι- Διαμαντής, Γατσάκος, Μπούκουρης, Ευσταθίου (82’ Γκούλα)- Ισούφη (55’ Χαϊμάνης), Τσουρδίνης, Κάπλατζης- Κουριώτης (70’ Βερβενιώτης), Δριμούρας, Νέτζα (80’ Τσάμης).

ΔΑΦΝΗ ΧΙΟΥ (Στ.Ξυδάς): Ξηνταριανός, Κουζίνης, Ναρλιάν, Τομάζος, Μήτσουλας, Πάρος, Καρανικόλας, Χατζημιχάλης, Ζαμπετάκης, Μονιός, Χάνι.

δείτε φωτογραφίες στο sport.argonafplia

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected