Κατηγορίες
Super League 1

Η…πρόβα τελικού για τον ΠΑΟΚ, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου απόψε (19.00) μετά το 2-0 του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Μια αναμέτρηση που θα παρακολουθήσουν οι θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας!

Έξι αλλαγές θα έχει η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με τους Νεοσμυρνιώτες, με τους Κουλούρη, Αζεβέδο, Λημνιό, Πέλκα, Μπίσεσβαρ και Μαουρίσιο να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα.

Την ευκαιρία τους να δείξουν την αξία τους, σε ένα παιχνίδι που – εκτός απροόπτου – θα σφραγίσει την συμμετοχή των «ασπρόμαυρων» για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος θα έχουν αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ.

Θέση στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου θα πάρουν συγκριτικά με τον αγώνα του Σαββάτου για το πρωτάθλαμα οι Μπίσεσβαρ, Αζεβέδο, Κουλούρης, αλλά και οι Πέλκας, Μαουρίσιο και ο Λημνιός σε μία ενδεκάδα που αν επαληθευτούν και στο γήπεδο οι δοκιμές του Λουτσέσκου θα είναι κατά τα 6/11 διαφορετική.

Στις υπόλοιπες θέσεις οι Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Κάνιας, είναι τα φαβορί για να βρίσκονται επίσης στην ενδεκάδα, με τον Πασχαλάκη να διατηρεί τη θέση του κάτω από την εστία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected