Κατηγορίες

Τουρνουά Ακαδημιών ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Foot Tennis στη Βέροια!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση, που σίγουρα θα προσφέρει θέαμα ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Τουρνουά Ποδοτένις στην πόλη της Βέροιας.

Σύμφωνα με αυτήν, οι Ακαδημίες της Ημαθίας (και όχι μόνο) θα μπορούν να συμμετέχουν με τη στολή και το έμβλημα του συλλόγου (όπως δηλαδή σε όλα τα τουρνουά που παίρνουν μέρος), επιλέγοντας όμως στην προκειμένη περίπτωση τους πιο τεχνίτες και τους πιο…φαντεζί παίκτες που διαθέτουν!

Αυτοί θα πρέπει να είναι έως 15 ετών και η διεξαγωγή των αγώνων έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου.

Αναλυτικά η προκήρυξη :

“Προκηρύσσεται σήμερα (18/4/2018) το 1ο τουρνουά Ποδοτένις (Foot Tennis) Ακαδημιών και τμημάτων Υποδομής.

Η διοργάνωση εντάσσεται στα πλαίσια του ετήσιου φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στο Δημαρχείο Βέροιας, με τη συμμετοχή αθλητών και φορέων της περιοχής.

Το Foot Tennis ως διοργάνωση δεν ανήκει σε καμία ομοσπονδία στη χώρα μας και ξεκίνησε στην Ημαθία με όλους τους κανόνες που διέπουν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Ασία.

Το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών θα λάβει χώρα το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου (Σάββατο και Κυριακή) σε χώρο που θα ανακοινωθεί επίσημα σύντομα και σε ειδικά διαμορφωμένα (μεταφερόμενα) γήπεδα

Στόχος της διοργάνωσης είναι :

1. Την προβολή ΟΛΩΝ των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής.

2. Την επίδειξη-προβολή ικανοτήτων και τεχνικής νεότερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών.

3. Τη προσέλκυση περισσότερων ποδοσφαιριστών στο Ποδοτένις, το οποίο ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ τον ανταγωνισμό σε σχέση με το ποδόσφαιρο και δημιουργεί μία νέα τάση που στοχεύει στο θέαμα και στην ψυχαγωγία.

Ως διοργανωτές έχουμε εξασφαλίσει :

1. Διαιτητική παρουσία που έχουν λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση για τους ιδιαίτερους κανονισμούς του Ποδοτένις (Foot Tennis)

2. Την προβολή και προώθηση της διοργάνωσης σε όλα τα ΜΜΕ του νομού.

3. Την παροχή νερού στους διαγωνιζόμενους.

4. Τον απαραίτητο χώρο για την αλλαγή ιματισμού των παικτών.

Οι ομάδες – Ακαδημίες :

1. Επιλέγουν όσους αθλητές επιθυμούν, οι οποίοι θα είναι γεννημένοι από τις 10/6/2003 και εντεύθεν (15 ετών και νεότεροι), που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση. Οι παίκτες που θα δηλώνονται στο φύλλο αγώνα για την εκάστοτε αναμέτρηση θα πρέπει να είναι από δύο (2) έως τέσσερις (4).

2. Θα αγωνίζονται με τη στολή του συλλόγου, χωρίς περιορισμό σε αριθμό φανέλας ή χορηγό.

3. Θα μπορούν να φέρουν μαζί τους προωθητικό υλικό (πανό, αφίσα, σημαία) χορηγού που επιθυμούν, το οποίο θα τοποθετείται στον χώρο του τουρνουά το διήμερο διεξαγωγής του.

Τρόπος διεξαγωγής

Σε κάθε περίπτωση, το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων του διημέρου θα προκύψει από τις δηλώσεις συμμετοχής. Πρόθεση των διοργανωτών είναι να υπάρξουν όμιλοι για την πρώτη φάση των αγώνων (την πρώτη μέρα), με συνεχόμενα παιχνίδια για τις ομάδες και ειδικά γι αυτές που θα προσέλθουν στη διοργάνωση από περιοχές άνω των 20χλμ από την πόλη της Βέροιας.

Τη δεύτερη μέρα, οι αγώνες θα έχουν τη μορφή play off και play out και σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν έπαθλα και αναμνηστικά από τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Υ.Γ. : Οι κανόνες του παιχνιδιού θα αναλυθούν διεξοδικά στην κλήρωση του Τουρνουά, η οποία θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βέροιας και εκεί θα είναι αναγκαία η παρουσία ενός τουλάχιστον εκπροσώπου από κάθε Ακαδημία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected