Football League - Μεταγραφές

“Χτίζει” τη δική του ελληνική παροικία στις ΗΠΑ ο Παναγιώτης Διλμπέρης!

Τη δική του ελληνική παροικία δημιουργεί ο Παναγιώτης Διλμπέρης στις ΗΠΑ για χάρη της ομάδας του Rochester Super 9 Pro Soccer Club, καθώς μετά τον τερματοφύλακα Σάββα Ταταρίδη, έπεισε ακόμη δύο πρώην παίκτες του να μετακομίσουν το επόμενο διάστημα εκεί για να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, της οποίας έχει αναλάβει όλο το αγωνιστικό πλάνο.

Όπως αναφέρει το serressport, πρόκειται για τους Στέργιο Τσιμίκα και Γιάννη Βοσκόπουλο, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι το τελευταίο διάστημα για άγνωστο ακόμη, επισήμως, λόγο, είχαν μπει στο περιθώριο από τον Πανσερραϊκό όντας στην λίστα των «κομμένων» μαζί και με άλλους συμπαίκτες τους.

Οι Τσιμίκας και Βοσκόπουλος βλέποντας πως για την ώρα δεν υπάρχει επιστροφή στον Πανσερραϊκό και με το μέλλον της ομάδας να είναι άγνωστο, αποφάσισαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους και ο πρώτος έδειξε για άλλη μία φορά την αγάπη του για την ομάδα και την πίστη του σε αυτή, όπως έκανε και πέρυσι το καλοκαίρι παραμένοντας παρά τις πολλές προτάσεις, χαρίζοντας και τα χρήματα που του οφείλονται!

Οι δύο ποδοσφαιριστές πέταξαν ήδη για τη Ν.Υόρκη προκειμένου να ενταχθούν άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας και για τους επόμενους μήνες να τεθούν και πάλι υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Διλμπέρη, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν μία τελείως διαφορετική κουλτούρα ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιμίκας για πρώτη φορά στην καριέρα του θα φορέσει φανέλα άλλης ομάδας, καθώς ανδρώθηκε στον Πανσερραϊκό και από τη σεζόν 2012/13 που φόρεσε για πρώτη φορά το «λιοντάρι» ως επαγγελματίας ήταν πιστό σε αυτό μετρώντας 87 συμμετοχές και 5 γκολ στην Football League και δύο γεμάτες σεζόν στην Γ΄ Εθνική και ένα πρωτάθλημα εκεί.

Όσον αφορά τον Βοσκόπουλο αυτή ήταν η 2η θητεία του στον Πανσερραϊκό μετρώντας συνολικά 153 συμμετοχές και 2 γκολ και όντας εκ των αρχηγών και φέτος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected