Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Μεγάλη εμφάνιση για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας στο Κιλκίς (photos+vid)

Τα κορίτσια του Στέργιου Λουκά πήραν αυτό που ήθελαν μέσα στο Κιλκίς και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ.

Ο Ποσειδώνας Βέροιας ήθελε από αυτή την αναμέτρηση δυο σετ για να στεφθεί πρωταθλητής και από την πρώτη στιγμή έδειξε αποφασισμένος να πάρει αυτό που ήθελε.

Κέρδισε το πρώτο σετ με 25-20 και έκανε το πρώτο βήμα. Στο δεύτερο σετ αντέδρασαν τα κορίτσια του Αίαντα Κιλκίς και το κέρδισαν με το ίδιο ακριβώς σκορ 25-20.

Στο τρίτο σετ ήταν που τα κορίτσια του Ποσειδώνα έδειξαν ότι έχουν το «τσαγανό» να τελειώσουν την υπόθεση – Πρωτάθλημα και παρά την αγωνιστική αντίδραση που βρήκαν, κέρδισαν το σετ με 25-21 μέσα σε τρελά πανηγύρια καθώς αυτό το σετ σφράγισε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Από εκεί και ύστερα ο αγώνας ήταν μια τυπική διαδικασία που είχε μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον με τα κορίτσια του Αίαντα να πετυχαίνουν μια νίκη γοήτρου απέναντι στις ήδη πρωταθλήτριες.

Ο αγώνας έγινε μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν φίλαθλοι του Ποσειδώνα που ταξίδεψαν μέχρι το Κιλκίς μετατρέποντας το τοπικό κλειστό γυμναστήριο σε … Βέροια δίνοντας την έντονη αίσθηση ότι ο Ποσειδώνας παίζει στην έδρα του.

Η αναμέτρηση τέλειωσε μέσα σε τρελά πανηγύρια με τις παίκτριες του Ποσειδώνα να δηλώνουν ότι είναι και θα παραμείνουν ομάδα και με αυτό το πνεύμα θα πάνε στα μπαράζ με ένα και μοναδικό στόχο, την άνοδο.

Η πρώτη θέση ήταν το καλύτερο δώρο για τον έφορο της ομάδας Παύλο Νταγκόπουλο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και στο τέλος τα πανηγύρισαν όλοι με μια τούρτα.

Ο Στέργιος Λουκάς, προπονητής της ομάδας, συνεχάρη τις παίκτριες, ευχαρίστησε τους φιλάθλους, τη διοίκηση και όλο τον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια υπογραμμίζοντας ότι ο επόμενος στόχος είναι μια ανάλογη επιτυχία στα μπαράζ.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του Προέδρου της ομάδας Γιώργου Μοσχά.

δείτε φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected