Football League

Χωρίς να φορτσάρει η Παναχαϊκή, δεν χάνει την 3η θέση!

Στις εντός έδρας νίκες επέστρεψε η Παναχαϊκή, η οποία πανηγύρισε την όγδοη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Όπως αναφέρει το patragoal, οι «κοκκινόμαυροι» με αυτή τους τη νίκη έφτασαν τους 57 βαθμούς και ουσιαστικά «κλείδωσαν» την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους με τον Κυνηγόπουλο να σκοράρει μόλις στο 2’ λεπτό της αναμέτρησης και να δίνει έτσι προβάδισμα νίκης με το… καλησπέρα στην ομάδα του.

Οι παίκτες τους Οφρυδόπουλου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έτσι στο 19’ ο Μασούρας έκανε το 2-0, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη για την Παναχαϊκή. Στην επανάληψη παρά την προσπάθεια του Καραϊσκάκη να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, η Παναχαϊκή μπορεί ναι μεν να κατέβασε ταχύτητα, ωστόσο κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία το υπέρ της αποτέλεσμα. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην δημιουργηθούν αξιόλογες φάσεις στο ματς. Όλα αυτά μέχρι το 84΄ όταν η εκτέλεση φάουλ του Μακρή σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Βρονταρά, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αργυρόπουλος, Φωτάκης, Πλέγας, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (68’ Γκίνο), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Μωραΐτης (62’ Αντωνακόπουλος)

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Πανανίκου, Τσοντάκης (87’ Γούλας), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Ψιάνος, Μακρής, Χούσος, Κυριάκης (46’ Ράγκελοφ), Κουσίδης (69’ Ευαγγέλου), Λουκίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected