Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [2ος όμιλος] Αναγέννηση Πλαγιάς – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-3

Το ρολόι έδειχνε το 95ο λεπτό και το ματς όδευε στην παράταση, όμως ο γνωστός…φονιάς Γιώργος Κίτσας είχε διαφορετική άποψη!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων επικράτησε με 3-2 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς της Αναγέννηση Πλαγιάς και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, εκεί που θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ερμή Αμυνταίου (9/5, 17.00)

Η ομάδα του Βασίλη Καστανιώτη, παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, έδειξε αρκετή φρεσκάδα κατά διαστήματα και θα μπορούσε να διαμορφώσει άλλα δεδομένα στο ματς, αν δεν έκανε σημαντικά αμυντικά λάθη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους “πράσινους”, που προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με σκόρερ τον Αντώνη Παρσόπουλο, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 15′ ισοφάρισαν με τον Ορφανίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Αργυρόπουλου.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Ημαθιώτες, λίγο πριν το μισάωρο, ο Παπουνίδης με σουτ εκτός περιοχής έφερε…τούμπα το ματς. Μια κακή εξέλιξη για τους φιλοξενούμενους, που ωστόσο δεν πτοήθηκαν και τρία λεπτά αργότερα, πάλι ο Παρσόπουλος χρίστηκε σκόρερ φέρνοντας το ματς στα ίσια για την ομάδα του.

Ο φρενήρης ρυθμός του πρώτου 45λεπτου δεν παρουσιάστηκε σε καμία περίπτωση το δεύτερο μέρος, όπου οι δύο ομάδες φάνηκαν κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, με κύριο εκφραστή τον Γιώργο Κίτσα, όμως η αποβολή του Κουκουράκη στο 80′ με απευθείας κόκκινη κάρτα, φάνηκε να αλλάζει τα δεδομένα σε ένα καίριο χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Όμως, όπως έχει πράξει πολλές φορές στο παρελθόν, ο Γιώργος Κίτσας ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ποτουρίδης έκανε το γέμισμα και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από πλευράς “πρασίνων”, που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο εφόσον καταφέρουν να αποκλείσουν τον Ερμή Αμυνταίου.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Πλαγιάς : Κυριακίδης, Καλλόνικος, Χατζηιωαννίδης, Λαζαρίδης Γ., Κουρουγιαννίδης, Βασιλειάδης (60′ Λαζαρίδης Ι.), Αμανατίδης, Παπουνίδης, Ρωσίδης, Ορφανίδης Ν., Ορφανίδης Ι.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Βλάχος, Συμπεθέρης, Τσουλχάη (57′ Ποτουρίδης), Τσιότρας, Κιρκιλιανίδης, Ζαχαριουδάκης, Πατσιαβούρας (62′ Κουκουράκης), Καπετάνος, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected