Κατηγορίες
Football League

Όλα…μηδέν στο “Ελ Πάσο”

Σε μια αναμέτρηση που κυρίως η Καλλιθέα έπαιζε την ύπαρξή της, δεν κατάφερε να βγάλει στο γήπεδο πάθος και δύναμη και αυτό έφερε τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Σπάρτη που μπορεί να «δηλώσει» ικανοποιημένη από τον βαθμό.

Όπως αναφέρει το FL News, η πρώτη παρουσία του Νίκου Παντέλη πάλι ως γηπεδούχος στο Ελ Πάσο δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα και οι ποδοσφαιριστές του δεν έβγαλαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς που θα τους βοηθούσαν να ελπίζουν περισσότερο για το θαύμα της σωτηρίας. Αντίθετα αναλώθηκαν σε κακές ενέργειες, γεμίσματα και κάποια σουτ από τα όρια της περιοχής που δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμη πιο υποτονικοί.

Η ομάδα της Σπάρτης από την άλλη πλευρά δεν έδωσε χώρους, ήθελε το μηδέν στην άμυνα και έψαξε κάποιες λίγες αντεπιθέσεις. Σημαντικό σημείο καμπής για τους γηπεδούχους ήταν και οι μάλλον δικαιολογημένες αποδοκιμασίες προς τον Ορέστη Μάκο που ξεκίνησαν πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα και δημιούργησαν πάλι αναστάτωση μέσα στην ομάδα. Το 0-0 είναι καταδικαστικό για την Καλλιθέα, η οποία δεν έχει πλέον καμία ελπίδα να σώσει την παρτίδα αγωνιστικά για να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Football League. Της μένουν, άλλωστε, πέντε ματς, η διαφορά της από τη ζώνη σωτηρίας είναι στους 12 πόντους και δεδομένα θα αυξηθεί την Κυριακή (29/04), οπότε κοντράρονται Αιγινιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (71′ Ζεζάι), Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος, Μάκο (75′ Ταμπάκης), Ταλέντο, Χοτζάλι, Παυλής, Γκέτσι (57′ Τσατσόπουλος), Σμυρλής.

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Σάββα, Τσιόφου (60′ Καζβιρόπουλος), Μουζακίτης, Δεινόπαπας (78′ Γραικός), Γουόρντεν (67′ Μπουζούκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected