Κατηγορίες
Διάφορα

Το ντέρμπι της Λεωφόρου στο νέο ποδοσφαιρικό στέκι, το “Madja” Cafe!

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League και γι αυτό το λόγο το Cafe “Madja” (Παπάγου 4) θα υποδεχτεί απόψε τους φίλους του ποδοσφαίρου για μια σπουδαία αναμέτρηση!

Η πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία επιστρέφει στην δράση και το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι αυτό που συγκεντρώνει τα… βλέμματα. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» και η νίκη αποτελεί… μονόδρομο, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά κυρίως για το γόητρο.

Από εκεί και πέρα, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΑΕΚ δοκιμάζεται κόντρα στην Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων στην τελευταία ευκαιρία των γηπεδούχων για να διεκδικήσουν την παραμονή τους, παρά τις λίγες πιθανότητες που έχουν. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ κρίσιμες «μάχες» θα γίνουν σε Τρίπολη και Ξάνθη. Οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Σμύρνης και οι Ακρίτες την Λάρισα, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για την κατάκτηση της 5ης θέσης και την έξοδο στα προκριματικά του Europa League.

Ακόμα, δράση υπάρχει στην Βοιωτία, όπου ο Λεβαδειακός θα παίξει κόντρα στον Ατρόμητο και στην Κρήτη, ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, στα ματς με το μικρότερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τέλος, στην Λαμία, η ομώνυμη ομάδα θα κοντραριστεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Super League και τη νέα σεζόν.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

19:00 Ξάνθη – ΑΕΛ
19:00 Κέρκυρα – ΑΕΚ
19:00 Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης
19:00 Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα
19:00 Λεβαδειακός – Ατρόμητος
19:00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
19:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
19:00 Πλατανιάς – Πανιώνιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected