Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Δόξα Μαυροβουνίου! (photos+vid)

Σ ένα κατάμεστο πραγματικά γήπεδο πήρε την πολύτιμη νίκη η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Μελισσίου αποτέλεσμα που με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την τελική ανάδειξη του πρωταθλητή της κατηγορίας.

Μία μόλις αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος και παρόλα τα αγωνιστικά προβλήματα που είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες η ταξιαρχία του Σίμου Προδρομμίδη δείχνοντας πως επανήλθε στο καλό αγωνιστικό της εαυτό κατάφερε και πήρε τη νίκη πιο εύκολα απ όσο δείχνει το φτωχό σκορ 1-0 αφού είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα στα αντίπαλα δίχτυα τον Αβραάμ Καραογλανίδη. Στον αντίποδα οι παίκτες του Σάκη Ντιμτσούδη πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά δυσκόλεψαν πολύ τους γηπεδούχους το γκολ όμως που δέχθηκαν νωρίς τους άφησε πίσω χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν ουσιαστικά για να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι έγινε παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων ανάμεσα στους οποίους πολλοί ποδοσφαιριστές τεχνικοί και γενικά άνθρωποι του χώρου και από τους γύρω νόμους που σίγουρα το θέαμα τους αντάμειψε αφού μέχρι και το τελικό σφύριγμα η αγωνία ήταν στο κόκκινο.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο pellasports.gr

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ : Καμπαλής, Σιδέρης, Ρέις, Ζαχαριάδης, Μπρέγκου, Γιαουτζής, Γκότσης (74΄Φλαρούντζος), Ρέτζια, Αποστολούδας( (67΄Νάτσης), Καπουσούζης (85΄Πίττας), Φανιάδης.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ : Καραογλανίδης, Χατζηδάκης, Φουρεράι(46′ Νιοράτζε), Βερβέλης, Φωστηρόπουλος, Σερέτης, Τσάτσης, Τουλγαρίδης, Λιτοβολής (75′ Ρομάντζης), Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected