Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μπαράζ ανόδου Γ Εθνικής [1ος όμιλος] Απόλλων Παραλιμνίου – Τηλυκράτης 0-0 (photos)

Την ευκαιρία να μπει δυναμικά στο κόλπο ανόδου σπατάλησε ο Απόλλων Παραλιμνίου, καθώς στον σημαντικότερο ίσως αγώνα της σεζόν, όπως τουλάχιστον τον χαρακτήριζαν και οι άνθρωποι της ομάδας, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τηλυκράτη Λευκάδας, έμεινε στο 0-0 και πλέον χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς στα ματς με Ηρακλή (6/5) και ΝΠΣ Βόλο (13/5) αν θέλει να ελπίζει.

Ταυτόχρονα απώλεσε και την ευκαιρία να θέσει νοκ-άουτ και την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά που κατάφερε να πάρει έναν βαθμό και φυσικά να έχει και τον δεύτερο αγώνα με τους Σερραίους στο νησί.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να καταφέρουν να μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ την υπεροχή τους, ενώ ο Απόλλων ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε, δημιούργησε ευκαιρίες με τους Τσαούση και Πολυζωίδη, αλλά ούτε και αυτός κατάφερε να σκοράρει.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο serressport.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ : Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας (62’ Μεταλλίδης), Τριανταφύλλου (76’ Τσαούσης), Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (46’ Ρούμπος), Τσομαχασβίλι (62’ Φιλέντας)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σπ. (85’ Κτενάς), Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης (59’ Μπαλογιάννης), Φέτσης, Γραμματικόπουλος (80’ Καββαδίας), Καταγής Γ. (62’ Πετράκος), Γκίκα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected