Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερό ματς στο Μπερναμπέου, άγγιξε την ανατροπή η Μπάγερν! (vid)

Ζορίστηκε, αλλά πήγε ξανά τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης και ετοιμάζεται για ρεκόρ κατακτήσεων στο Champions League.

Ο πρώτος σύλλογος από την «Γηραιά Ήπειρο» που καταφέρνει να προκριθεί για 2η φορά σε τρίτο σερί τελικό του Champions League είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα-θρύλος των Ντι Στέφανο και Πούσκας (με 5 συνεχόμενα Κύπελλα Πρωταθλητριών) ήταν εκείνη που τα κατάφερε για πρώτη φορά και απόψε (1/5) το επανέλαβε το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και τον Κέιλορ Νάβας που έκανε τρεις μεγάλες επεμβάσεις και είχε καθοριστική συμβολή στην πρόκριση.

Οι «μερένγκες», μετά το 2-1 στο Μόναχο, αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2, με την Μπάγερν στον δεύτερο ημιτελικό και στις 26 Μαΐου στο Κίεβο θα διεκδικήσουν την τρίτη σερί «κούπα» του Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ ή στην Ρόμα, που παίζουν το βράδυ της Τετάρτης (2/05).

Όπως αναφέρει το contra.gr, η ομάδα που ήθελε περισσότερο το γκολ, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ήταν αυτή που προηγήθηκε. Στο 3΄ η Μπάγερν «πάγωσε» το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τον Τζόσουα Κίμιχ να εκμεταλλεύεται το… τσαφ του Σέρχιο Ράμος και από κοντά να «γράφει» το 1-0.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς τη Ρεάλ να αιφνιδιαζόταν, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ανέβασε αμέσως… στροφές και σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση των Βαυαρών, έφτασε στην ισοφάριση στο 11΄ με την κεφαλιά του Καρίμ Μπενζεμά από σέντρα ακριβείας του Μαρσέλο.

Η «πλάστιγγα έγειρε» προς την πλευρά των γηπεδούχων με τη σέντρα του β΄ μέρους, όταν ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ουλράιχ και σε άδεια εστία έδωσε προβάδισμα στη «βασίλισσα».

Οι Γερμανοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 63΄ ισοφάρισαν με τη διπλή προσπάθεια του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε λόγω του ότι αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπάγερν από την Ρεάλ. Το σκορ δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για το τρίτο γκολ, που θα τους έστελνε στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας σε 25 ημέρες.

Συνθέσεις

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (72΄ Μπέιλ), Μόντριτς, Μαρσέλο, Λούκας Βάσκεθ, Ασένσιο (88΄ Νάτσο), Κόβατσιτς (73΄ Κασεμίρο)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιουπ Χάινκες): Ούλραιχ, Χούμελς, Σίλε, Τιάγκο, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι, Χάμες Ροντρίγκες (83΄ Χάβι Μαρτίνεθ), Τολισό (75΄ Σάντρο Βάγκνερ), Μίλερ, Αλάμπα, Κίμιχ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected