Κατηγορίες
Αθλήματα

Χρυσό μετάλλιο για τη ρυθμική του Φίλιππου Βέροιας!

Με μια σπουδαία επιτυχία ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους χρονιά οι γυναίκες του Φίλιππου Βέροιας!

Στους Προκριματικούς Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής κατηγορίας Γυναικών που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό “Ιωάννης Μελισσανίδης” στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, οι αθλήτριες του Φιλίππου εντυπωσίασαν για μια ακόμα φορά. κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Τη “χρυσή” ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες Δέσποινα Τζίμπουλα, Δήμητρα Παπανώτα και η Ροδόπη Πινακούδη.

Η πεπειραμένη παγκόσμια αθλήτρια και μέλος της Εθνικής Ομάδας, Δέσποινα Τζίμπουλα κατάφερε μετά από 3 χρόνια απουσίας από το αγωνιστικό ταπί να επιστρέψει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να βοηθήσει βαθμολογικά την ομάδα για την κατάκτηση του μεταλλίου.

Εκθαμβωτική στο πρόγραμμα με στεφάνι, η Δήμητρα Παπανώτα συγκέντρωσε 12.200 βαθμούς και την 5η θέση στην κατάταξη, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ανοδική της πορεία, την σταθερότητα και το ήθος του αθλητή, παρόλο το πιεσμένο της πρόγραμμα με το σχολείο (άριστη μαθήτρια) κατέκτησε την 4η θέση στο Σύνθετο Ατομικό με 47.150 βαθμούς κ την 3η θέση στο πρόγραμμα με κορδέλα.

Τέταρτη θέση στην μπάλα και 5η στις κορίνες, η Ροδόπη Πινακούδη, με μεγάλη διαφορά από την εμφάνιση που πραγματοποίησε στους Διασυλλογικούς Αγώνες και κατέκτησε την 5η θέση στο Σύνθετο Ατομικό με 45.750 βαθμούς. την 3η θέση με ισοβαθμία στο πρόγραμμα με στεφάνι με 12.500 βαθμούς και την 6η θέση στην μπάλα και στις κορίνες.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ακολούθησε, η αθλήτρια Πινακούδη  κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της. Προσηλωμένη στο στόχο της που ήταν η κατάκτηση κάποιου μεταλλίου που θα της επέτρεπε να κερδίσει τα μόρια για το Πανεπιστήμιο, έδειξε πείσμα και αποφασιστικότητα, με αποτέλεσμα να καταφέρει να μπει στα τελικά οργάνων στο πρόγραμμα με το στεφάνι και να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο.

Μετά από 9 χρόνια ενασχόλησης με τον πρωταθλητισμό, η Ροδόπη Πινακλούδη έκλεισε τον κύκλο της με τον πιο όμορφο τρόπο!

Συμμετοχή στον αγώνα και στο επίτευγμα των αθλητών ήταν οι προπονήτριες Κατερίνα Μωυσιάδου και Ηρώ Χαβιαροπούλου και στον δάσκαλο μπαλέτου – χορογράφο – Michail German, που με τη γνώση και την ωριμότητα τους έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected