Κατηγορίες
Super League 1

Στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ στη γεμάτη Τούμπα. Δύο γκολ ο Πρίγιοβιτς, “αγγίζει” τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (photos)

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε ιδανικά τη σεζόν στην Super League επικρατώντας του Πλατανιά με 3-0 στη κατάμεστη Τούμπα και προετοιμάζεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ την 12η Μαΐου.

Η Τούμπα και οι περίπου 18.000 φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου με χειροκροτήματα και συνθήματα, «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές», πριν και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, θέλοντας να τους ευχαριστήσουν για τη φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος» δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να φτάσει στη νίκη, απέναντι στον υποβιβασμένο Πλατανιά, κάνοντας παράλληλα μια καλή πρόβα ενόψει του τελικού κυπέλλου. Το ίδιο έκανε στο μεγαλύτερο διάστημα και η κερκίδα, με πολλά συνθήματα να αφορούν τη «μάχη» του ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο. «Παοκάρα φέρε μας το κύπελλο στον Πύργο το Λευκό» και άλλα…

Ο Λουτσέσκου, αν εξαιρέσει κανείς τους Κρέσπο (τιμωρημένος) και Κάμπος (ανέτοιμος), δεν ξεκούρασε τους βασικούς ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων θα είναι και στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Τα βλέμματα πολλών ήταν πάνω στον Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο να κυνηγάει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ στην προσπάθεια του να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και στον νεαρό Μιχόγεβιτς, με τον Βόσνιο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Απέναντι τους βρέθηκε ένας Πλατανιάς με το μυαλό στην Β’ Εθνική, αφού έχει προ πολλού υποβιβαστεί, με την ομάδα από τα Χανιά να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με 15 ποδοσφαιριστές και στον πάγκο της να έχει δύο (!) τερματοφύλακες (Κασωτάκης, Κοκκαλάς).

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοφ (75’ Λημνιός), Πέλκας (49’ Ελ Καντουρί), Μακ (63’ Κάμπος), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

Πλατανιάς (Γ. Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Ουές, Ντουαλά, Μάλσα, Ζίκο, Ενσικουλού (68’ Σινγκ), Κασαλίκα (84’ Φούφλια), Ουντόζι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected