Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Βραδιά Super League η αποψινή στο “Madja” Cafe!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για φιέστα στην γειτονική Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ σε μια γεμάτη Τούμπα υποδέχεται τον Πλατανιά.

Δύο παιχνίδια που θα απολαύσουν απόψε οι θαμώνες του νέου Cafe “Madja”, Παπάγου 4 στη Βέροια!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για φιέστα στην γειτονική Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Η Ένωση μετά από 24 χρόνια είναι ξανά πρωταθλήτρια και οι φίλοι της θα μετατρέψουν την Ριζούπολη σε Νέα Φιλαδέλφεια και θα πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του Χιμένεθ την κατάκτηση του τίτλου. Στα αγωνιστικά, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τσιγκρίνσκι και Μασούντ, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Βράνιες και Τσόσιτς. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχοντας πετύχει τον μεγάλο στόχο που ήταν η παραμονή θα παίξουν για την ιστορία της ομάδας.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα ο δεύτερος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ήδη υποβιβασμένο Πλατανιά. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σε μια γεμάτη Τούμπα, θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με νίκη ώστε να φτιάξει ψυχολογία ενόψει του τελικού του ΟΑΚΑ, αλλά και να βοηθήσει τον Πρίγιοβιτς να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Για την τιμή των όπλων οι Κρητικοί.

Στο Περιστέρι, η φετινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος, θα γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας κόντρα στην Κέρκυρα. Η ομάδα του Κάναντι επιστρέφει στην Ευρώπη και οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζουν γιορτή. Οι Φαίακες από την πλευρά τους ετοιμάζουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν που θα τους βρει στην Football League. Τέλος, στην Λάρισα, η ΑΕΛ υποδέχεται την Λαμία και θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει τον κόσμο της με τη νίκη και να μπει στην πρώτη δεκάδα. Χωρίς άγχος η Λαμία αφού πέτυχε τον μεγάλο της στόχο που είναι η παραμονή.

Συνοπτικά το πρόγραμμα :

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ (19:00)
ΠΑΟΚ – Πλατανιάς (19:00)
Ατρόμητος – Κέρκυρα (19:00)
ΑΕΛ – Λαμία (19:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected