Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής ο Περικλής Αμανατίδης!

 

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Περικλή Αμανατίδη, που ανακοινώθηκε σήμερα από τον Ολυμπιακό Βόλου!

Η ομάδα της Μαγνησίας επέλεξε τον 47χρονο (01/08/1970) προπονητή, με στόχο να την οδηγήσει στην άνοδο στη Football League και όπως αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, η πορεία του στο παρελθόν μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να φέρει.

Τελευταίος σταθμός του Θεσσαλονικού τεχνικού ήταν ο Πανσερραϊκός, ενώ έχει εργαστεί σε Τρίκαλα, Αιγινιακό, Αγροτικό Αστέρα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Μακεδονικό, Καλλιθέα, ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος θα ηγείται του τεχνικού team της ομάδας μας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Αμανατίδης –κάτοχος UEFA Pro- κατέχει ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές ανόδους ομάδων και οκτώ πρωταθλήματα στο ενεργητικό του. Ο επαγγελματισμός του, η πορεία των ομάδων στις οποίες εργάστηκε, όπως και το αποτέλεσμα των κόπων του, που έχει φανεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αποτέλεσαν τα στοιχεία για να είναι εκείνος, που θα οδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στην κορυφή την ερχόμενη χρονιά.

Είναι άκρως τιμητικό για τον Σύλλογό μας, που ένας προπονητής με αυτές τις περγαμηνές θα είναι μπροστάρης στην «αναγέννηση» της μεγάλης και ιστορικής μας ομάδας και γνωρίζουμε πως και για τον ίδιο αποτελεί τιμή η ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ευχόμαστε στον κ. Αμανατίδη καλή επιτυχία στο έργο του και δηλώνουμε δημόσια πως σύσσωμος ο Σύλλογος και ο φίλαθλος κόσμος μας, θα σταθεί δίπλα του και θα στηρίξει έμπρακτα το έργο του».

error: Protected