Παιδικό Ημαθίας

Ο απολογισμός του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για τη φετινή σεζόν στο Παιδικό Πρωτάθλημα (photos)

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή (13/5) με το final four το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2017/2018.

Ο ΠΑΟΚ Κουλούρας επικράτησε με σκορ 4-0 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και κατέκτησε τον τίτλο, ωστόσο εξαιρετική ήταν η σεζόν και για τους “πράσινους”, που ολοκλήρωσαν τη χρονιά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Αναλυτικά ο απολογισμός μέσα από το blog του συλλόγου :

Με τη λήξη του αγώνα της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟ Κουλούρας, τελείωσε ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2017 με πρωτεργάτη τον προπονητή Κώστα Μουρτζίλα και το σύνολο των μικρών αθλητών που υπήρχαν και εντάχθηκαν στη συνέχεια στο σύνολο του Αγροτικού Αστέρα.

Η ποδοσφαιρική χρονιά έκλεισε πετυχημένα με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, αναδεικνύοντας τη δυναμική που διαθέτει ένα ερασιτεχνικό σωματείο.

Σε αυτή την επιτυχία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα καθώς και στον προπονητή Κώστα Μουρτζίλα που με την δουλειά τους ανέδειξαν την πρόοδο που μπορεί να επιτευχθεί σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο του Νομού και έπεται συνέχεια με τη συγκρότηση του τμήματος νέων, από την επόμενη κιόλας μέρα από τη λήξη του παιδικού πρωταθλήματος, με τον ίδιο ζήλο και περισσότερη προσπάθεια για μεγαλύτερες επιτυχίες την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για την ιστορία στην τελευταία αναμέτρηση η ήττα στον τελικό από την ομάδα του ΠΑΟ Κουλούρας με 4 – 0 μας άφησε μεν πίκρα, δεν ξεχνάμε όμως τη βαρύτητα και το επίπεδο του αντιπάλου. Για μας η συμμετοχή στον τελικό και η κατάκτηση της 2ης θέσης είναι από μόνη της μεγάλη επιτυχία, την οποία οφείλουμε να αξιοποιήσουμε στο μέλλον. Όπως οφείλουμε να αξιοποιήσουμε αυτό τον κορμό των παιδιών που έδειξαν ότι έχουν ταλέντο, όρεξη και φιλοδοξίες.

Η Διοίκηση συγχαίρει τους μικρούς αθλητές και τον προπονητή τους και τους εύχεται να κερδίζουν όλους τους μικρούς ή μεγάλους τελικούς στη ζωή τους.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected