Εθνικές Ομάδες

Πιο πολύ σαν…αγγαρεία το φιλικό με Σαουδική Αραβία!

Η… Μουντιαλική Σαουδική Αραβία επικράτησε στη Σεβίλλη με 2-0 της «φρεσκαρισμένης» λόγω των πολλών νέων προσώπων εθνικής Ελλάδος που το μόνο που θα έχει να θυμάται είναι τα δοκάρια των Μπακασέτα και Κουλούρη.

Ήταν μια καλή ευκαιρία. Και ο Σκίμπε να προπονήσει αλλά και να δει σε αγώνα αρκετούς παίκτες που δεν θα είχε την ευκαιρία. Και οι παίκτες να ντεμπουτάρουν με την Εθνική αλλά και να δείξουν στον Γερμανό ότι ίσως ν’ αξίζουν μερικές κλήσεις ακόμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Κι όλα αυτά κόντρα σε μία ομάδα που σε λιγότερο από ένα μήνα θα δίνει την δική της μάχη στα γήπεδα της Ρωσίας. Τη Σαουδική Αραβία.

Ένα τεστ όμως που είχε πολλά λάθη. Και από τους παίκτες της Εθνικής και από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Σε φιλικό παιχνίδι αποφάσισε να μας αφήσει με δέκα παίκτες (απευθείας κόκκινη στον Γιαννούλη) και σε φάση που δεν υπήρχε καν φάουλ! Για να είμαστε δίκαιοι ωστόσο και πριν την αποβολή (43′) η Εθνική μας δεν είχε δείξει πολλά πράγματα. Ένα δοκάρι από απευθείας φάουλ του Μπακασέτα (33′) και ένα (κακό) πλασέ του Πέλκα στο 38′. Τελεία, παύλα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ Μπρέικ, Ομ. Χαουσλάουι (62′ Αλ Μπουλαϊχί), Χαουσλάι, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ (82′ Καϊμπρί), Αλ Τζασίμ (62′ Κάνου), Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλάουι (72′ Αλ Μουαλάτ)

ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Μπάρκας (46′ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (71′ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46′ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60′ Μάνταλος), Μπακασέτας (91′ Γαλανόπουλος), Μανιάς (60′ Κουλούρης)

φωτ. από epa.eu

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected