Κατηγορίες

Προς Ακαδημίες σε Πέλλα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Πιερία : Έρχεται το 1ο Τουρνουά Ποδοτένις Ακαδημιών!

Ανήκεις σε Ακαδημία Ποδοσφαίρου σε Πέλλα, Κοζάνη, Πιερία ή Θεσσαλονίκη; Πιστεύεις ότι “το ‘χεις” στο Ποδοτένις; Τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο 1ο Τουρνουά Foot Tennis, που θα διεξαχθεί στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας!

Όλο και περισσότερους φανς αποκτά τα τελευταία χρόνια το Ποδοτένις (Foot Tennis) ως ένας από τους καλύτερους τρόπους προπόνησης και εκγύμνασης στο ποδόσφαιρο.

Στην Ημαθία μάλιστα, θα διοργανωθεί φέτος για 4η συνεχόμενη φορά το Τουρνουά Foot Tennis, που έχει αποκτήσει το δικό του, φανατικό κοινό και μάλιστα αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάτι διαφορετικό, κάτι καινοτόμο!

Από τη φετινή σεζόν, οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, να δώσουν το παρών στην εκδήλωση μέσα από την 1η διοργάνωση ανάμεσα σε τμήματα υποδομής.

Οι εκολλαπτόμενοι ποδοσφαιριστές, που έχουν μια ιδιαίτερη τεχνική, θα έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους σε μια πραγματική γιορτή που διοργανώνεται για πρώτη φορά σε πανελλήνια εμβέλεια.

Οι Ακαδημίες που δραστηριοποιούνται στους νομούς Πέλλας, Κοζάνης, Θεσσαλονίκης και Πιερίας μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 6972 354500 ή στο 6973 714488 και να μάθουν λεπτομέρειες για το Τουρνουά, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου, μόνο απογευματινές και βραδινές ώρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected