Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Πρόκριση για τη Νίκη Βόλου, τέλος στο όμορφο ταξίδι του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων!

Η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε με σκορ 4-1 του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Νέο Αμφίλοχο σε ουδέτερο γήπεδο και νοκ άουτ αναμέτρηση.

Σε ματς που διεξήχθη στο Α ΔΑΚ Κατερίνης, η ιστορική ομάδα απέδειξε πως δίκαια θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας πάλεψε για την έκπληξη αλλά δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην επιθετικότητα των “κυανολεύκων”.

Το ταξίδι τελειώνει κάπου εδώ για τους “πράσινους”, που μόνο θετικά αποκομίζουν από τη συμμετοχή τους στον θεσμό και την παρουσία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το «καλημέρα» (3′) με τον Χρήστο Καρτσαμπά, διπλασίασαν με τον Ιορδανίδη στο 55′, έχασαν ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι με το πέναλτι του Μέτσε στο 67′ ενώ στο 86′ ο Τσουλχάι αναπτέρωσε τις ελπίδες του Μέγα Αλέξανδρου χάρη στο γκολ σε αντεπίθεση των τυπικά φιλοξενούμενων.

Η απάντηση της Νίκης ήταν άμεση με τον Αναστασίου στο 89′ να «κλειδώνει» την πρόκριση και τον Αλέξανδρο Καρτσαμπά να δίνει διαστάσεις θριάμβου ένα λεπτό αργότερα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Θεολόγης, Λάιος (87’ Σιώμος), Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Γενιτσαρίδης (77’ Κοντοές), Βέργος, Μέτσε, Βουρδάκης (65’ Αλ. Καρτσαμπάς), Τζάθας (90’ Σφονδυλιάς), Ιορδανίδης, Αναστασίου

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (59’ Παρσόπουλος), Κίτσας Ελευθ., Τσουλχάι, Βλάχος, Τσιότρας (65’ Φετινίδης), Πατσιαβούρας (77’ Ράμμος), Κιρκιλιανίδης, Ζαχαρουδάκης, Κίτσας Γ., Καπετάνος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected