Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένουν “κιτρινόμαυρα” τα αδέλφια Κωνσταντίνου!

Τα κιτρινόμαυρα θα συνεχίσουν να φοράνε για ακόμη έναν χρόνο ο 23χρονος Βασίλης Κωνσταντίνου και ο 19χρονος αδελφός του Βαγγέλης.

Πρόκειται για δυο παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην φετινή πορεία του Θεσπρωτού.

Ο Βασίλης πραγματοποίησε σε 25 εμφανίσεις με ένα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. ενώ ο αδελφός του Βαγγέλης αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος (23) αλλά είχε και έξι συμμετοχές στο κύπελλο.

Οι δηλώσεις στο theball :

Βαγγέλης Κωνσταντίνου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η οικογένεια του Θεσπρωτού εκτίμησε την προσπάθεια μου και μου δίνει την ευκαιρία να προσφέρω ότι μπορώ και την καινούρια χρονιά, με σκοπό η ομάδα να πετύχει με το καλύτερο δυνατόν τους στόχους που θα ορίσει.»

Ο μεγαλύτερος αδελφός Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε ότι πέρασε μια πολύ ευχάριστη χρονιά. Από την πρώτη στιγμή είδε τον Θεσπρωτό σαν οικογένεια και γι΄αυτό του άρεσε να προσφέρει και να παίζει για την ομάδα. Ενώ συνέχισε λέγοντας, από την στιγμή που υπήρχε η θετική διάθεση και από τις δυο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας ήταν πολύ εύκολο να επιτευχθεί η συμφωνία.

Τέλος για την νέα χρονιά ανέφερε τα εξής:

“Από ότι βλέπω η διοίκηση θα θέσει στόχους αντάξιους της ιστορίας του Θεσπρωτού και πιστεύω ότι όσοι θα είμαστε μέλη αυτής της ομάδας θα δώσουμε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθούν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected