Κατηγορίες
Basket

Δημοσίευμα για Ιτούδη και NBA!

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναμφίβολα αποτελεί έναν από τους καλύτερους προπονητές όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Ευρώπης, καθώς έχει αποδείξει την αξία του στο υψηλότερο επίπεδο.

Αν για κάτι ξεχωρίζει ο 47χρονος τεχνικός, αυτό είναι η φιλοδοξία του να βρίσκεται στην «αφρόκρεμα» και γι αυτό δεν βάζει… ταβάνι στις απαιτήσεις του. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr φαίνεται πως έφτασε η ώρα για να κάνει το επόμενο τεράστιο βήμα στην καριέρα του που δεν είναι άλλο από… το NBA!

Η απώλεια της Ευρωλίγκα έφερε στεναχώρια στο στρατόπεδο της ΤΣΣΚΑ, όμως στην παρούσα φάση αυτό που προέχει είναι η κατάκτηση της VTB για να κλείσει καλά η χρονιά. Το γεγονός ότι οι Ρώσοι δεν κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης έχει φέρει μία σειρά φημών ότι αυτό θα οδηγήσει στο τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ιτούδη κάτι που μπορεί να έχει βάση, όμως το ρεπορτάζ έχει και… προεκτάσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός ανεξάρτητα από την κατάκτηση ή μη της Ευρωλίγκα νιώθει εδώ και καιρό έτοιμος να διεκδικήσει το μεγάλο του όνειρο, που δεν είναι άλλο από την παρουσία του στο ΝΒΑ. Έχοντας, πλέον, δώσει τα διαπιστευτήρια του στην Ευρώπη όλα δείχνουν ότι έχει φτάσει η ώρα για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr μία θέση στο προπονητικό τιμ των Ντιτρόιτ Πίστονς τον περιμένει!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected