Basket

Το “ευχαριστώ” των Αετών Βέροιας στην εταιρία “NRG”

Η υποστήριξη της εταιρίας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος “NRG” στους Αετούς Βέροιας, αποτέλεσε ομολογουμένως ένα από τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης στον μπασκετικό κόσμο καθώς η εν λόγω εταιρία βρέθηκε φέτος δίπλα στην ΑΕΚ που κατέκτησε το φετινό Champions League!

Αυτό αναφέρει άλλωστε και η ανακοίνωση των Αετών, με την οποία ευχαριστούν θερμά τους ιθύνοντες της εταιρίας που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση των Αετών Βέροιας και προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης ευχαριστεί θερμά την εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος “NRG” για την τεράστια υποστήριξη και πίστη στο project που κατέληξε στην άνοδο της ομάδας!

Εταιρίες όπως η “NRG” μεγαλουργούν σταδιακά στον Ελληνικό χώρο και είμαστε ιδιαίτερα πανευτυχής που ένας ακμάζων κολοσσός της ενέργειας βρέθηκε δίπλα μας τη φετινή σεζόν.

Ευχόμαστε σε όλους τους ιθύνοντες της “NRG” υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον, άλλωστε η στήριξη της στον αθλητισμό και στους αθλητικούς συλλόγους φανερώθηκε φέτος σε μεγάλο βαθμό, με επιστέγασμα την κατάκτηση του Champions League από την ΑΕΚ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected