Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η αγωνιστική δράση της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση για το παιδικό του Μέγα Αλέξανδρου, με φιλικούς αγώνες το επόμενο τριήμερο (25-27/5) για τα αγωνιστικά τμήματα (Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι).

Το παιδικό τμήμα συνεχίζει με αμείωτη ένταση της προπονήσεις και αφορμής δοθείσας και με φιλικούς αγώνες. Την Παρασκευή θα αγωνιστεί στο Λαζοχώρι Βέροιας με το αντίστοιχο τμήμα της ΑΕΚ Βέροιας με ώρα έναρξης την 17,45.

Τα αγωνιστικά τμήματα (Προπαιδικό, Προτζούνιορ) της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας θα αγωνιστούν το Σάββατο 19/5 στο μεγάλο τουρνουά θεσμός που διοργανώνει η Ακαδημία Αστέρας στον Νησί Αλεξανδρείας με συμμετοχές ομάδων από όλοι την Μακεδονία.

Άφιξη στο γήπεδο Νησί Αλεξανδρείας ώρα 17.30
Ώρα έναρξης 18.00
Λήξη Των Αγώνων 20.00

Την Κυριακή 20/5 τα αγωνιστικά τμήματα (Προπαιδικό, Προτζούνιορ,και Μπαμπινι) της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας θα αγωνισθούν στο ίδιο Τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία Αστέρας στο γήπεδο Νησιού Αλεξανδρείας

Άφιξη στο γήπεδο Νησί Αλεξανδρείας ώρα 17.30
Ώρα έναρξης 18.00
Λήξη Των Αγώνων 20.00

Με την λήξη του τουρνουά στο γήπεδο Νησιού τα τμήματα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος θα κατευθυνθούν στο γήπεδο Μέσης Βέροιας για να παίξουν στο τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία Άγιαξ Ημαθίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected