Κατηγορίες
Basket

Με το εκπληκτικό 34-0 ο ΓΑΣ Μελίκης στη Γ Εθνική! (vids)

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο φινάλε στη φετινή Α ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΓΑΣ Μελίκης!

Η ομάδα του Ιορδάνη Ασλανίδη έσπασε κάθε ρεκόρ συγκομιδής και με το εντυπωσιακό 34-0 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, κατέκτησε τα πάντα φέτος και επιστρέφει στη Γ Εθνική μετά από έναν χρόνο.

Οι πανηγυρισμοί έντονοι όπως ήταν λογικό, με τους Ημαθιώτες να μετατρέπουν το κλειστό της Αριδαίας σε έδρα τους.

Όπως αναφέρει το katerinisport, η αναμέτρηση ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικά στην επίθεση και τη Μελίκη να προηγείται με 18-25 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, χάρη στο επιθετικό κρεσέντο των παικτών της.

Ισορροπημένο ήταν η δεύτερη περίοδος του αγώνα, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 33-41 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η Μελίκη μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη για να καθαρίσει την υπόθεση τίτλος από σήμερα και προηγήθηκε με 47-62 με την συμπλήρωση τριάντα αγωνιστικών λεπτών.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Αριδαία προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από το να μειώσει τη διαφορά, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 70-78 υπέρ της Μελίκης.

Διαιτητές: Ταρενίδης Στ. – Ταρενίδης Κ..

Δεκάλεπτα: 18-25, 33-41, 47-62, 70-78.

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Τριανταφύλλου 3, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 11, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 25 (3), Παπαβραάμ 2, Κανονίδης, Υποδηματόπουλος, Μακρόπουλος 15, Στρέπκος 3, Καρνάβας 11.

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 17 (3), Μαυρίδης 12 (1), Κυριακού, Σαζακλίδης 7, Μαγαλιός, Στακτάρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 7 (1), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 25 (4), Παπαδόπουλος, Ρογγότης 10.

https://www.youtube.com/watch?v=iQIkJa_6gvs

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected