Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άνοδος στη Football League για τον Αήττητο Σπάτων!

Όλη τη χρονιά έκανε μεγάλη προσπάθεια δείχνοντας ότι στον 7ο όμιλο δεν είχε αντίπαλο.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, στη διαδικασία των μπαράζ η δυσκολία ήταν μεγαλύτερη όμως ο Αήττητος κατάφερε να πάρει την άνοδο που ήταν και ο πολυπόθητος στόχος. Έχοντας καλύτερη συγκομιδή στα εκτός έδρας ματς η ομάδα της Ανατολικής Αττικής με τη νίκη στη Νέα Αλικαρνασσό κόντρα στον Ηρόδοτο με 0-1 πήρε αυτό που ήθελε τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο (11 βαθμούς).

Από την άλλη, ο Ηρόδοτος παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά τη διαδικασία βλέπει τους κόπους μιας χρονιάς να μην αποφέρουν καρπούς αν και εκκρεμεί η υπόθεση για τον αγώνα στην Αμαλιάδα.

Μόλις στο 3′ ο Κρητικός για τον Αήττητο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σωτήριο τάκλιν του Κανδυλάκη αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 10′ ο Ηρόδοτος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Προβυδάκη εντός περιοχής, ενώ στο 20′ η κεφαλιά του Μελισσόπουλου έφυγε άουτ. Στο 41′ ο Αργκιλέσι έχασε μοναδική ευκαιρία αφού η προσπάθεια του απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Μουστάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως ο Αήττητος κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα όταν ο Κωστόπουλος στο 76′ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και έκανε το 0-1 που ήταν αρκετό για να χαρίσει την άνοδο στους πράσινους.

Συνθέσεις

Ηρόδοτος: Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Κασαπάκης (70′ Γαρεφαλάκης), Αργκιλέσι (81′ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Μωραΐτης, Ετόφ

Αήττητος Σπάτων : Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Καλογέρης, Κατσικογιάννης (56′ Ηρακλής) , Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα (77′ Νικλιτσιώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected