Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Η κλήρωση των δύο Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια και η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παρουσία τουλάχιστον ενός εκπροσώπου

Τις ομάδες, το σύστημα διεξαγωγής αλλά και το πρόγραμμα με τις ημέρες και ώρες θα μάθουν οι ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος τόσο στο 4ο Τουρνουά Ποδοτένις όσο και στο νεότευκτο Τουρνουά Ακαδημιών.

Την Τετάρτη 30/5 και ώρα 19.00 στον 1ο όροφο του Ξενοδοχείου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” στη Βέροια, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν τη διαδικασία της κλήρωσης, που κάθε χρόνο έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και διενεργείται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδιάβλητη και να ενημερώνει άμεσα τους συμμετέχοντες για ότι αφορά τη διοργάνωση.

Το κυρίως τουρνουά, το οποίο θα είναι το 4ο κατά σειρά από το 2016 που έχει πρωτοεμφανιστεί στην Ημαθία, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου, ενώ το τουρνουά των Ακαδημιών θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου.

Οι αγώνες θα είναι μόνο απογευματινοί και βραδινοί και φέτος λόγω της περιορισμένης χρονικής διάρκειας, αρκετοί από αυτούς θα διεξάγονται υπό το φως των προβολέων.

Οι θέσεις στο 4ο Τουρνουά Foot Tennis (στην καθιερωμένη έδρα του, την Πλατεία Δημαρχείου) έχουν κλείσει, ενώ όσον αφορά τη διοργάνωση των Ακαδημιών, το πέρας των δηλώσεων έχει οριστεί για την Τρίτη 29 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η παρουσία τουλάχιστον ενός εκπροσώπου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και κυρίως για τις Ακαδημίες, που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε τουρνουά Ποδοτένις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected