Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Νίκη για τους Bad Boys στο ματς της Παρασκευής

Με ντέρμπι ξεκίνησε ο καινούριος μήνας στο Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ”, με την ομάδα του Μπακαλίδη να κάμπτει την αντίσταση των “Μορφές” βάζοντας πλώρη για την πρωτιά του Β Ομίλου.

Νωθρό ξεκίνημα για τα “κακά παιδιά”, που βρέθηκαν να χάνουν με 18-6 στην πρώτη περίοδο, ωστόσο η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική. Ένας καταπληκτικός Στίκας ήταν αρκετός για να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσει στη νίκη αστοχώντας μάλιστα μόνο σε ένα σουτ!

Στην πρώτη του εμφάνιση, ο Μαυροκεφαλίδης έδειξε πόσο θα βοηθήσει την ομάδα, ενώ παίκτες “κλειδιά” αμυντικά ήταν ο ασταμάτητος Λιακόπουλος και ο βιονικός Γώγος, που… μασούσαν σίδερα στην κυριολεξία.

Ένα καταπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο για την αρμάδα του Σκουμπόπουλου, που έδειξε ήθελε την νίκη στη συνέχεια όμως έσβησαν οι μηχανές… Όσοι πόντοι μπήκαν στην επίθεση στο διάστημα αυτό, άλλοι τόσοι μπήκαν στα υπόλοιπα τρία! Εξαιρετικός ο Κολιός που βομβάρδιζε από τα 6.75, έδωσε μάχες ο Ανδρέου στο ζωγραφιστό, έτρεξε ασταμάτητα ο Τζιουμάκης, αλλά δεν ήταν αρκετά για να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Bad Boys – Μορφές 45-35

Bad Boys : Γώγος 2, Μπακαλίδης, Μαυροκεφαλίδης 8, Σπυριδόπουλος 3 (1), Δομουτζής 3, Στίκας 22 (3), Καπαγεριδης 3 (1), Γαβριλάκης, Πολυμέρης, Λιακόπουλος 4.

Μορφές : Μαυρόπουλος 1, Κολιός 8 (2), Ντόκας, Σκουμπόπουλος 3 (1), Τζιουμάκης 6, Χριστοδουλίδης, Χριστοφορίδης 4, Τσιούντας 2, Τριγώνης 2, Παπαστεργίου, Ανδρέου 5 (1), Χατζηκυριακίδης 4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected