Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η αποστολή της Αυστραλίας για το Μουντιάλ

Ο Μπερτ φαν Μάρβαϊκ ανακοίνωσε την 23άδα της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέσα ο 38χρονος Τιμ Κέιχιλ και ο ελληνικής καταγωγής εξτρέμ των Newcastle Jets, Δημήτρης Πετράτος.

Την 23άδα της εθνικής Αυστραλίας που θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε γνωστή ο Μπερτ φαν Μάρβαϊκ. Ο Ολλανδός προπονητής που στα μέσα Μαΐου είχε ανακοινώσει την προεπιλογή, πήρε την οριστική του απόφαση σχετικά με τους παίκτες που θα συγκροτήσουν την τελική αποστολή.

Όπως αναφέρει το Sport24, σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο 38χρονος Τιμ Κέιχιλ με τις 105 συμμετοχές και τα 50 γκολ με τους Socceroos”. Αυτό θα είναι το 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο θα συμμετάσχει ο έμπειρος επιθετικός της Μίλγουολ.

Στα πλάνα του Μάρβαϊκ και ο ελληνικής καταγωγής εξτρέμ των Newcastle Jets, Δημήτρης Πετράτος. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Τζέιμς Τροϊζι, 29χρονος μεσοεπιθετικός της Melboune Victory που έχει ελληνική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του.

Μόλις τρεις παίκτες της 23άδας παίζουν στην Αυστραλία, οι Πετράτος, Ρίσντον και Αρζάνι (έκανε μόλις την περασμένη Παρασκευή ντεμπούτο στην εθνική ανδρών της Αυστραλίας, στο νικηφόρο (4-0) φιλικό με την Τσεχία στην Αυστρία).

Η εθνική Αυστραλίας μετέχει στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καλείται να αντιμετωπίσει τη Γαλλία (16/6), τη Δανία (21/6) και το Περού (26/6). Το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν από το Μουντιάλ είναι αυτό με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, στις 9 Ιουνίου.

Αναλυτικά :

Τερματοφύλακες : Μπραντ Τζόουνς (Φέγενορντ), Μάθιου Ράιαν (Μπράιτον), Ντάνιελ Βούκοβιτς (Γκενκ)

Αμυντικοί : Αζίζ Μπεχίτς (Μπουρσασπόρ), Μίλος Ντέγκενεκ (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Μάθιου Γιούρμαν (Σουγουόν Μπλούγουινγκς), Τζέιμς Μέρεντιθ (Μίλγουολ), Τζος Ρίσντον (Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς), Τρεντ Σέινσμπερι (Γκρασχόπερς)

Μέσοι : Τζάκσον Ιρβάιν (Χαλ), Μίλε Γέντινακ (Άστον Βίλα), Ρόμπι Κρούζε (Μπόχουμ), Μάσιμο Λουόνγκο (Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς), Μαρκ Μίλιγκαν (Αλ Αχλί), Άαρον Μούι (Χάντερσφιλντ), Τομ Ρόγκιτς (Σέλτικ)

Επιθετικοί : Ντάνιελ Αρζάνι (Μέλμπουρν Σίτι), Τιμ Κέιχιλ (Μίλγουολ), Τόμι Γιούριτς (Λουκέρνη), Μάθιου Λέκι (Χέρτα Βερολίνου), Τζέιμι Μακλάρεν (Χιμπέρνιαν), Άντριου Νάμπουτ (Ουράουα Ρεντ Ντάιαμοντς), Ντιμίτρι Πετράτος (Νιούκαστλ Τζετς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected