Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξεκίνημα με μία μεταγραφή και 4 ανανεώσεις!

Την πρώτη του προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε ο ΓΣ Αλμυρού, ενώ παράλληλα κράτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές από το τωρινό ρόστερ.

Ο λόγος για τον 29χρονο (10/12/1988) Σερραίο αμυντικό Σταμάτη Καρρά, που έμεινε ελεύθερος από τον Ταμυναϊκό, με τον οποίο δεν κατάφερε να παραμείνει φέτος στη Γ Εθνική. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Θρασύβουλο, Τρίκαλα και Αστέρα Βάρης.

Στον ΓΣΑ παρέμειναν την ίδια ώρα οι Βαγγέλης Στουρνάρας, Άγγελος Σταυράκης, Στέλιος Αλεξανδρής και Νίκος Μπαρούτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την ποδ/κη περίοδο 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών, αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση του δεξιού μπακ όσο και του αμυντικού μέσου και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε αρκετές ομέδες Β΄ κ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ όπως ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ,ΘΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ ενώ την ποδοσ/κη περίοδο 2017 – 2018 ήταν στην ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Επίσης ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ότι ανανέωσαν για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής εκπληκτικής πορείας του Συλλόγου ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΣ.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή ποδοσφαιρική χρονιά”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected