Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ακαδημίες Ημαθίας

Γιορτή λήξης για τα τμήματα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά φτάνει στο τέλος της για τα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα.

Μια χρονιά με θετικό πρόσημο και πολλές επιτυχίες των τμημάτων της ακαδημίας, με το παιδικό τμήμα που αγωνίσθηκε επάξια στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας ενώ τα τμήματα υποδομής συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ακαδημιών σε πολλές φιλικές αναμετρήσεις και τουρνουά.

Η γενική εικόνα ήταν απόλυτα ικανοποιητική αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και κολακευτικά σχόλια από τα σωματεία των Ν. Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας.

Η Διοίκηση του Σωματείου έχει προγραμματίσει την καθιερωμένη γιορτή λήξης της ακαδημίας το Σάββατο 9/6/2018, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με σκοπό να τιμήσει τους μικρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής (παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ, μπαμπίνο) δίνοντας τον τελευταίο τους αγώνα, με τα αντίστοιχα τμήματα του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Στο τέλος των αναμετρήσεων θα ακολουθήσουν απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών στους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα καθώς και αναμνηστικού στον υπεύθυνο της ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας, Πόλυ Χουρσουζίδη τιμώντας για την προσφορά του στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και στο δίκτυο του πρωταθλήματος ακαδημιών του Νομού μας.

Άφιξη τμημάτων στις 09:30.

Έναρξη αγώνων στις 10:00 με λήξη στις 12:15.

Απονομές αναμνηστικών 12:30.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected