Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Η νίκη για τα Παρτάλια στο ματς της Τρίτης και η παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη στον τελικό

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έλαβε χώρα την Τρίτη 5/6 στο τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ, που κλείδωσε σε μεγάλο βαθμό τις δυο πρώτες θέσεις του Β Ομίλου.

Τα Παρταλια κέρδισαν με σκορ 62-53 τους Bad Boys και όπως όλα δείχνουν θα τερματίσουν πρώτοι.

Με λάθος πάσες και ένα άγχος χωρίς λόγο παρουσιάστηκαν οι πρωταθλητές που όμως ανέκαμψαν γρήγορα και στο τέλος πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Γεωργόπουλος στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι, ήταν αρωγός στη επίθεση, ο Κωστογλίδης με τον Εμμανουηλίδη ήταν εύστοχοι από μέση απόσταση και ο Μπερσός ακόμα και σήμερα τρέχει!

Πολύ σκληροί για να πεθάνουν τα “κακά παιδιά” του Μπακαλίδη, που χωρίς τους Δουλαλα και Δομουτζή κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσα τους αντιπάλους. Ένας καταπληκτικός Στίκας έδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι πως είναι σε εξαιρετική φόρμα, οι Μαυροκεφαλίδης και Πολυμέρης σκέπασαν τα καλάθια και μάζεψαν αρκετά “σκουπίδια” και ο Καπαγερίδης πρόσφερε αρκετούς εύκολους πόντους, αλλά δεν ήταν όλα αυτά αρκετά για να αλλάξουν τα πράγματα.

Παρτάλια – Bad Boys  62-53

Παρτάλια : Κωστογλίδης 15 (1), Μπερσός 2, Γεωργόπουλος 12, Παππάς 5, Γκιλιόπουλος 4, Τσακίρης 12 (1), Εμμανουηλίδης 12.
Bad Boys : Γώγος 3, Μαυροκεφαλίδης 16 (1), Μπακαλίδης, Στίκας 21 (2), Καπαγερίδης 8, Πολυμέρης 2, Λιακόπουλος 3.

Καλεσμένος – έκπληξη στον τελικό!

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του Νοσταλγία 2018, ανακοινώθηκε ότι καλεσμένος φέτος στον τελικό του Τουρνουά στις 23/6 και ημέρα Σάββατο, θα είναι ο αξιότιμος παλαίμαχος Καλαθοσφαιριστής, Προπονητής Μπάσκετ και Πρώην Υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννιδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected