Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Νίκες την Τετάρτη για Oklaχώμα και Βέροια23

Δύο δυνατά παιχνίδια διεξήχθησαν σήμερα στο ΔΑΚ “Βικέλας” για το Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018”.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Oklaχώμα πήραν τη νίκη κόντρα στους nJOYers με σκορ 61-48, σε ένα παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις και με αρκετό σασπένς για τους θεατές.

Η ομάδα του Μπεκιαρίδη έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τον αρχηγό να μαζεύει πολλά ριμπάουντ, τον Μπιτέρνα να τρέχει ασταμάτητα για μια ακόμη φορά, τον Τούφας σε υψηλό επίπεδο επίσης και τον Τσιριμπάκα να κάνει το καλύτερο φετινό του παιχνίδι.

Η ομάδα του Κανελλίδη παρόλο που βρέθηκε να χάνει στα πρώτα λεπτά, ανέκαμψε και πέρασε μπροστά στο σκορ με τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο συνήθης εκτελεστής Κωτσάκης “πλήγωσε” το αντίπαλο καλάθι, ο Τσιγκογιάννης δεν έχασε σουτ από μέση απόσταση και ο Μάρτος σημείωσε σημαντικά τρίποντα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, η αντίπαλη άμυνα “έπνιξε” τα ατού και επήλθε η ήττα.

Οκλαχώμα – nJOYers  61-48

Οκλαχώμα : Κωτιάδης 7, Κούλης 3 (1), Κυριαζόπουλος, Πιτούλιας, Παπανικολάου 14 (3), Ανδρεόπουλος 4, Τούφας 10, Τσιριμπάκας 8 (1), Μπιτέρνας 9, Μπεκιαρίδης 6.
nJOYers  : Τσιγκογιάννης 8, Πουλτσίδης, Γκίνης, Μπουτζόλας, Λαφάρας 5 (1), Μάρτος 7 (1), Κανελλίδης 11 (3), Σουραντάνης, Κωτσάκης 17, Μουρατίδης.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, οι Βέροια23 έκαμψαν την αντίσταση της Θύελλας, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Βροντερό παρών για την ομάδα του Ηλιάδη, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ προπονητικής, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την τέταρτη θέση του Β Ομίλου. Πρώτο… βιολί στην επίθεση ο Μπαλτζής, που κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους ψηλούς, ο Τζιμογιάννης βρήκε πολλές επιθετικές λύσεις ενώ ο Τζανέτος βοήθησε σημαντικά με τις τελικές του πάσες.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κονδώνη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση στον όμιλο. Παρά το καλύτερο παιχνίδι του αρχηγού στο φετινό τουρνουά και τους πόντους που πήρε η ομάδα από τους Πιπερίδη και Χατζηπαυλιδη, αποχώρησαν από το κλειστό του Μακροχωρίου με την ήττα.

Βέροια23 – Θύελλα  46-43

Βέροια23 : Αβραάμ 2, Ευθυμιάδης, Μιχαηλίδης 5, Τρομπούκης 3, Λαμπρής 2, Λεονταράκης, Βασιλόπουλος 2, Μπαλτζής 16, Τζιμογιάννης 14, Τζανέτος 2.
Θύελλα : Πιπερίδης 10, Ζαλώνης 4, Γκοντόπουλος 2, Μπουζίκας 3 (1), Πεχλιβανίδης, Χατζηπαυλίδης 7, Κονδώνης 6, Μουρατίδης 3 (1), Μόνας 6, Βαρβέρης 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected