Κατηγορίες
Basket

Ξανά… ματά break στους τελικούς της Basket League!

Όπως είχαμε πει πολλές φορές και οι δύο ομάδες μπορούν να σπάσουν έδρα.

Ο Ολυμπιακός πήρε την έδρα στο ΟΑΚΑ απόλυτα δίκαια και με το ίδιο νόμισμα απάντησαν οι πράσινοι στο ΣΕΦ (σε πολύ καλή ατμόσφαιρα) που έγραψαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους από πέρσι.

Σε ένα παιχνίδι πάλι με χαμηλό σκορ και πάλι με εκρηκτικό ξεκίνημα και από τους δύο αλλά με όχι ανάλογη συνέχεια και με άσχημο γενικά ποιοτικά αγώνα.Ο ΠΑΟ έχει πια το προβάδισμα στην σειρά που συνεχίζεται Κυριακή στο ΟΑΚΑ αλλά όλα είναι πάντα ανοιχτά.

Ο Πασκουάλ ξεκίνησε χωρίς τον Τζέιμς και με την άμυνα καθώς ο Ολυμπιακός πέτυχε 9π στο διάστημα 20-35′ πήρε το παιχνίδι όπως έκαναν οι “ερυθρόλευκοι” στο ΟΑΚΑ.

Πάντως ο Σφαιρόπουλος με χαμηλό σχήμα με τον Πρίντεζη στο σέντερ και με τον ΠΑΟ να …προσπαθεί (!) να αυτοκτονήσει με συνεχόμενες κακές και αψυχολόγητες επιθέσεις χωρίς καμία σχεδίαση, έκανε το ντέρμπι θρίλερ.

Πλησίασε από -13 στο 35’σε 66-69 και εκεί έγινε μια φάση στο αμυντικό ριμπάουντ που φωνάζει για το φάουλ στον Παπαπέτρου στα 21”. Ο Ολυμπιακός πήρε τα ριμπάουντ (36-32),σκόραρε μόλις 7π στην 3 η περ και 23′ στο β ‘ημ και ανησύχησε ότι έμεινε από δυνάμεις. Έχασε 9β και είχε ο ΠΑΟ 7/18τρ. Ο Ολυμπιακός είχε 4/16δ στο δεύτερο μέρος!

το φιλμ του αγώνα στο basketblog.gr

Δεκάλεπτα: 25-27, 43-40, 50-56, 66-71

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected